Speciaty verktøy til figuren betong

December 26

Med bruk av ny spesialitet verktøy for betong, kan din underleverandør gi betong utseendet på stein, skifer, mur eller enda tre. Spesialitet verktøy har gjort det mulig for betong skal brukes som et ferdig gulv i mange nye boliger og bedrifter.

Rennesteinen Builder

Innbindingsmargen er en formet rør som drives av et team på to. Rennesteinen byggmester spinner en formet rør over betongen mens mennene sakte trekke det mot dem. Denne prosessen beholder en perfekt fullendt grunne "V" i betongen til å fungere som en innbindingsmarg. Innbindingsmargen er tilgjengelig i gass og elektrisk modeller.

Fortauskant og innbindingsmarg Builder

Dempe og innbindingsmarg er svært lik rennesteinen byggmester. Forskjellen er at rennesteinen røret er erstattet med fortauskanten og innbindingsmarg røret. Dette vedlegget gjør en gate fortauskanten og gutter som det trekkes langsomt mot operatør.

SawKart gravering Kit

SawKart er en justerbar kompass som kobler en center bunnplate til en liten sirkelsag montert på et hjul vognen. SawKart har en justerbar arm som setter diameteren på sirkelen eller buen med bølgende vognen å følge som så resultater betongen. Så bruker en diamant hjul for å kutte betongen.

Betong frimerker

Betong uretan frimerker er tilgjengelige i mer enn 100 mønstre og strukturer. Stemplene har mønstre og teksturer støpt inn dem oppretter en naturlig utseende av stein, murstein, fliser, tre eller enda skifer. Etter stempelet er brukt og en konkret flekk brukes, mange stemplet overflater er vanskelig å fortelle fra den virkelige tingen, og opprettes på en brøkdel av prisen.