Spartanske med naturgass og galvanisert rør

July 30

Spartanske med naturgass og galvanisert rør

Naturgass gir kostnadseffektive og praktisk verktøy for oppvarming hjem for millioner av mennesker. Gass varmesystem må være riktig installert og bruker den riktige typen rør for å fungere effektivt og sikkert. Hvis du planlegger å installere en naturgass oppvarming, bør du vurdere alternativene før du bruker galvanisert rør.

Forskrifter

En av de første hensyn du må gjøre, når avgjøre hvorvidt å bruke galvanisert rør og fittings for naturgass, er hvis det er lovlig å gjøre dette i ditt område. Samfunn har forskjellige koder i forhold til bruk av visse byggematerialer og galvanisert rør er intet unntak. En gjennomlesing av ulike bygging fora på Internett vil avsløre at det er mange geografiske områder som tillater bruk av galvanisert rør og som.

Problemer

Hovedproblemet med hensyn til bruk av galvanisert rør for naturgass er det faktum at naturgass er kjent for å korrodere innsiden av galvanisert rør over tid. Men som nevnt av ThePlumber.com, var så hovedsakelig eldre galvanisert rør. Forbedringer i produksjonsprosessen har gjort galvanisert rør mye mindre utsatt for slike korrosjon. Derfor bruke noen gass-selskaper galvanisert pipe regelmessig i systemet varmesystemer.

Levering

Levering av naturgass i hjem kan også være en medvirkende faktor i å redusere problemene knyttet til bruk av galvanisert rør. Naturgass transporteres i ved lave trykk, gjør rørene mindre utsatt for etsende effektene. Et problem i form av generelle sikkerheten av galvanisert pipe er imidlertid slik at gassen blir behandlet av gasselskapet før det sendes ut til kunder. Tilsetningsstoffer brukes av noen selskaper kan bidra til raskere rør korrosjon, dermed bruke galvanisert rør umulig.

Betraktninger

Mange hjem benytte galvanisert pipe for vann avløp formål, som kan være problematisk når det gjelder reparasjoner. For å eliminere eventuelle misforståelser mellom gass og vannrør, bruke noen entreprenører svart pipe for gass. Denne datakanalen vanligvis koster mindre enn tyngre galvanisert stålrør. Hvis du velger for å bruke galvanisert rør i et hjem med galvanisert avløp, male gassrør med noen type farget merking for å skille mellom to.