Spa-2-gå instruksjoner

April 5

Spa-2-gå instruksjoner

Med Spa-2-farten, kan du ha et personlig, rimelig spa i din egen hage. Alt du trenger å gjøre er å blåse pool-lignende spa og fyll den med vann. Det fungerer selv i de kaldeste og er bærbar nok til å ta på camping turer eller til stranden - så lenge du har tilgang til en stikkontakt. Det varmer opptil 104 grader Fahrenheit, og inneholder Turbo Wave massasje en spa-lignende opplevelse.

Instruksjoner

•Unpack Spa-2-gå og sjekke at du har alle delene. Disse delene inkluderer batteripakken, spa liner, topp boblebadtrekket, oppblåsbare blæren dekselet og spa inflator slange.

•Unfold Spa-2-gå rutefly til det er flat. Denne delen er blå med en beige interiør.

•Koble til inflator slange til toppen av power pack, som er på siden med den luft blåseren eksos montering og plasser tastelås pin i denne passer også. Koble power pack i strømuttaket. Slå på power pack ved hjelp av "Turbo bølge på/av"-knappen og blåse spa. Det vil være noen støy, og hele prosessen tar ca 15 minutter. Blåse opp til du har en etasje og tre ekstra ventiler. Boblebadet bør være fast og stå opp for seg uten problem.

•Plasser caps på tre inflasjonen er modulbasert, men pass på at at deres tetting flaps ikke er på utsiden av disse beslag, noe som kan resultere i skade. Stram beslag og caps for hånd.

•Juster spa er ytre dekker, slik at batteripakken beslag på siden av spaet er i samme posisjon som åpningene. La litt luft ut å fikse dette, og deretter blåses opp igjen.

•Inflate isolasjon blæren (beige del som går på spaet å isolere det) inflator slangen koblet til power pack, gjennom sine to inflasjon inventar. Plasser denne blæren på spaet og skyv det ned til det passer perfekt. Dekk spa med blå toppdekselet mens justere åtte dekke låser slik at den holder seg på plass.

• Trekk batteripakken når du er ferdig oppblåsing spa og dekselet. Plasserer power pack's tre føttene på undersiden. Slå power pack slik at vann tilkobling, ligger på ryggen, kan koble med spaets beslag på siden. Avdekke spa's største montering, og kontroller at montering har en o-ring inni. Knytte denne passer til montering på pakningen, som det bør lett tilpasses. Kontroller at den passer tett. Fest spaets gjenværende to beslag til beslag av power pack. Dekk disse tre spa-batteripakken tilkoblinger bruker vinyl batteripakken kontaktdekslet. Kontroller at power pack er trukket ut av stikkontakten.

•Uncap beslag inne i spaet. Fyll boblebadet med vann fra bøtter eller fra en hageslange. Hvis du bruker en hageslange, tar det omtrent en time å fylle. Fylle den inntil vannet når 1 tomme forbi den andre ringen Spa.

•Plugg spa i en stikkontakt og skru opp temperaturen til 104 grader Fahrenheit. Vannet i Spa-2-gå varmer som sirkulerer gjennom pumpen, men det tar ca 24-48 timer å fullt varme. Spa treffer på ca to grader per time, slik at den totale tiden det tar å varme kommer an på hvor varmt vannet er at du fylle den med.

•Sitt på den polstret gulv og slappe av i spaet når den varmes. Pumpen slås av automatisk når vannet er oppvarmet til temperaturen du angir, og den slår seg på av seg selv når vannet begynner å avkjøle.

Tips og advarsler

  • Sett vannet hver sjette 12 måneder eller som ønsket å fjerne oljer og buildup i vannet.
  • Hvis fuktighet er et problem (hvis spa er plassert i kjelleren, for eksempel) bruker en fan for å sirkulere luften siden spa produserer sin egen damp.
  • Dekk spa når det ikke er i bruk for å holde vannet varmt.