Soverommet vinduet dekker ideer

May 22

Soverommet vinduet dekker ideer

Velg vinduet behandlinger for soverommet som utfyller stil og design av rommet, men også gi personvern. Tre alternativer er blackout gardiner, som vil holde rommet mørke skodder for en moderne touch eller glassmalerier behandlinger, som gir dekning og personvern mens du lar lyset strømme gjennom vinduene.

Blackout gardiner

Blackout gardiner består av et stoff med en tung isolert fôr. Duken blokkerer lyset og gir isolasjon. Hjemmeinteriør selskaper tilbyr blackout forheng i ulike stoff og stiler. Blackout gardiner bør henges fra toppen av vinduet og faller i gulvet for full dekning. Gardiner er flyttbare og mange typer stoff er Apparat washable. Dette et utmerket valg for de som forandre innredning ofte.

Glassmaleri

Glassmaleri eller glassmalerier kontakt papir skaper et samlingspunkt i soverommet; Dette kan oppnås i nesten alle prisklasser punkt. Glassmaleri kan kjøpes fra en lokal håndverker, som kan lage tilpassede brikkene for windows. Dyreste og permanent alternativet er å ha et Glassmaleri installert i stedet for klart glass. Et rimeligere valg--- og som du kan endre bør du et nytt design---er å henge et stort stykke farget glass over klart glass vinduet. For en lett tas og svært rimelig alternativ, kan du prøve kontakt papir, som etterstavelser direkte til windows. Kjøpe den flyttbare variasjonen, som vil ikke for å forlate rester på vinduet.

Interiør treskodder

Interiør treskodder fungere godt i soverom som de kan åpnes for å slippe lys inn men når lukket, gi betydelige filtrering av lys i tillegg til personvern. Wooden skodder er et rent og moderne design-alternativ. Skodder kommer i mange utførelser og farger. Bør du avgjøre å endre interiøret kan de bli malt eller refinished for å matche din ny innredning. Resirkulert tre eller vinyl skodder er et miljøvennlig alternativ. Et annet alternativ er å dekke bare den nederste delen av soverom windows for personvern og tillate sollys i gjennom toppen.