Soverom ideer for en tenåring gutt med musikk tema

June 23

Nesten hver gutt liker musikk---for de fleste det er en overgangsrite inn i tenårene. Men hvordan du dekorere rommet sitt med musikk tema i tankene?

Bruk faktisk musikk

Selvfølgelig når dekorere en tenåringsgutts rom med musikk tema, trenger du noen ekte musikk. En jukeboks som spiller alle hans favoritt CDs ville være ideelt, selv om noen form for stereo nok.

Dekorere med CDer

Bruke gamle CDer eller tomme CD-plater til å dekorere taket eller vegger kan gjøre for et svært unikt utseende. Bruk bånd eller plakat putty for å sikre dem.

Musikk veggmalerier

Det er nok av ideer når det gjelder å dekorere veggene med musikk tema for en tenåring guttens rom. Veggmalerier publikum, er concert hall eller scenen oppsett en morsom og kreativ måte å friske opp din tenåringssønn rom.

Bilder

Bruke bilder av berømte musikere, kan konserter eller arenaer virkelig hjelpe bringe liv til de kjedelige veggene. Det er enda bedre hvis du finner noen autographed memorabilia vise.

Bruke ekte instrumenter

Første akt skaper en rekke gitarer og musikkinstrumenter som er utformet med barn og tenåringer i tankene, og de er ikke nesten like dyrt som sine store motparter. Selvfølgelig hvis tenåringssønn allerede spiller et instrument, kan bare du kjøpe ham den virkelige tingen.