South Florida plante ideer for rundt bassenget dekk

January 22

South Florida plante ideer for rundt bassenget dekk

Når du vurderer planter for rundt et basseng i South Florida, vurdere hvor mye sol plantene få, hvor vannet tapper og hvis du personvern. Ganske mye noen plante du stikke i bakken i Florida vil vokse, på grunn av lengre vakre været, regn og rikelig sol.

Areca palmer

Areca palmer er lite, raskt voksende palmer med mange skudd forgrening av noen viktigste vekstområdene. Areca palmer kan trimmes til avsløre skudd som har utvidet og herdet med årene, eller mer naturlige tilstanden for fullstendig privatliv. Ved full modenhet, kan areca palms komme opp i 15 fot høy og gi filtrerte skygge. Plante minst 1 fot fra hverandre for å muliggjøre fremtidig vekst. Areca palmer holde seg godt til eksponering for klorvann.

Pampas gress

Pampas er en høyt gress med stilker eller lemmer omtales som tuer. Disse tuer kan nå høydene av ca 9 fot og har myke, fjærlett blader eller blomster som er beige eller natur farge. Pampas gress sprer seg og kan spre seg gjennom en hage. Denne høye gresset er innfødt til Sør-Amerika. Det vokser i en rekke miljøer, gjør den egnet til bruk rundt et basseng og krever minimal, bare en grundig rengjøring av døde blader ved foten av anlegget fra tid til annen. Space planter et par feet fra hverandre for å gi dem rikelig med plass til å vokse.

Bougainvillea

Bougainvillea planter rundt et basseng dekk området legge sprut fargeområder. Med lange, etterfølgende vines, komplett med skarpe pigger, bougainvillea er ideelt for trening rundt et espalier. Den mest tiltrekkende delen av bougainvillea er sitt store utvalg av farger fra magenta blek hvit. Bougainvillea trives i de fleste klima og verdsetter rikelig mengder vann og skygge, selv om den tåler direkte sollys. Keep anlegget trimmet for å unngå det forbikjøring andre planter. Dverg eksemplarer av anlegget er tilgjengelig.