South Carolina våpen lover

November 10

South Carolina våpen lover

South Carolina våpen lover tillater innbyggere i staten å kjøpe rifler eller hagler og å holde skjult våpen tillatelse.

Kjøp

South Carolina beboere---som bedrifter og virksomheter med en South Carolina bolig---kan kjøpe og få leveringen av en rifle eller hagle, salg møter alle statlige og føderale lover, og er gjort eller solgt av en lisensiert importør, produsent, forhandler eller samler. Innbyggerne i andre stater kan kjøpe en rifle eller hagle som de følger bestemmelsene angitt i South Carolina, USA og staten der de befinner seg.

Skjult våpen tillatelse

Skjult våpen tillatelser kan bli utstedt til South Carolina beboere og kvalifisert nonresidents. Søkere må være minst 21 år gammel og kvalifisert til å eie et våpen. En søknad om tillatelse krever en gjeldende fargefotografi, bevis på bosted/bevis på eiendommen eierskap (for nonresidents), bevis av nåværende syn på 20/40 (faktiske eller korrigert), gjeldende opplæring, $50 påmeldingsavgiften (fravikes for funksjonshemmede veteraner og pensjonert politi) og et komplett sett med fingeravtrykk.

Pistol regulering

Bare South Carolina beboere kan kjøpe en pistol fra en lisensiert forhandler. Bosted kan påvises ved en gyldig South Carolina førerkort eller Institutt for Motor Vehicles identitetskort. Bosted er ikke nødvendig for aktiv tjeneste medlemmer i USA militære som har en militær identifikasjon kort.