South Carolina blomstrende trær

July 6

South Carolina blomstrende trær

South Carolina er kjent for sitt vakre landskap og fra fjellene til strendene. Inkludert i at landskapet er vakre blomstrende trær. Dusinvis av varianter av blomstrende trær vokser i South Carolina, men disse seks er noen av de vakreste og mest vanlige.

Skål Magnolia (Magnolia x soulangiana)

Kalles tulip treet eller japansk magnolia, skål magnolia blomstrer om våren. Blomstene er rosa eller lilla, falming til hvitt i midten, og når det er helt åpen, blomster kan variere fra 5 tommer til opptil 10 inches i diameter. Høyden på full modenhet varierer fra 20 til 30 fot, avhengig av sorten. Skål magnolia kan dyrkes i USDA soner 5 til 8. Den foretrekker full sol til delvis skygge, med fuktig og litt sure og godt drenert jord.

Sørlige Magnolia (Magnolia grandiflora)

Si ordet "magnolia", og den sørlige magnolia er treet mest sannsynlig komme til sinn. Det kalles eviggrønt magnolia, bull bay eller store laurel. Bladene er store og læraktig, mørk grønn på toppen og lys grønn eller rust-farget på undersiden. Store blomstene er kremhvit og veldig prangende samt duftende, og vises fra omtrent April til juni. En veletablert treet kan vokse like høy som 60 til 90 føtter. sørlige magnoliaer vokse i USDA soner 7 til 9.

Sweetbay (Magnolia virginiana)

Et annet medlem av familien magnolia, sweetbay blir også kalt myr magnolia. Det ser mye som sørlige magnolia, men er mindre, med høyder mellom 10 til 60 fot. Bladet er liten, bare tre til fem inches lang, og er en lys grå green på toppen med en lettere undersiden. Sweetbay blomstrer fra våren til sensommeren, med kremet-hvite blomster med en lemony duft. Det finnes i USDA soner 5 til 9 og foretrekker fuktig våt jord.

Crapemyrtle (Lagerstroemia indica)

Men det er mange varianter av crapemyrtle, vokse få i USA. Det felles crapemyrtle, vidt grunnlegge i sørøstlige USA, ble introdusert i betonte. Crapemyrtle trenger minst seks timer med full sol å blomstre godt, og de er veldig tørke tolerant når etablert. crapemyrtle er hardfør USDA soner 7 til 9.

Cornus (Cornus florida)

Dogwood er et lite tre, nå ca 30 fot i høyde, og når eldre kan være bredere enn den er høy. Den blomstrer om våren. "Blomster" kan være hvite eller rosa, og er faktisk støttebladene som omgir de små greenish-blomstene i sentrum. Det er fire støttebladene, med en litt cupped figur og et lite hakk på slutten. Dogwood gjør best i fuktig, sur jord, beskyttelse fra ettermiddagssolen og fra intens varmekilder. Blomstrende dogwoods er hardfør USDA soner 5-9.

Østlige judastre (Cercis canadensis)

Den østlige judastre er et lite tre med å spre grenene, nådde opp til 30 fot høyt med et lignende oppslag. Det er en av de tidligste blomstrende trærne, produsere masser av lilla-rosa blomster tidlig på våren før bladene vises. Selv om det kan vokse i full sol, foretrekker judastre delvis skygge i varme, tørre områder. Selv om det er fuktig, er godt drenert jord ideell, det vil vokse i nesten alle typer jord som har god drenering. Den østlige judastre er hardføre til USDA soner 5 og 6.