Søt organisere ideer

June 22

Søt organisere ideer

En uorganisert hjem kan virke rotete og rotete. I stedet for å la dine regninger, Hårtilbehør og kjøkkenutstyr komme ut av kontroll, organisere dem, og veldig stilig måte. Med elementer som du kanskje allerede har hjemme, kan du vaske opp rotet og holde hjemmet organisert.

Regninger

Mapper og filer kan komme godt med når du er år ut av skolen, og de har aldri vært søtere. Kjøpe et par forskjellige cute og fargerik mapper eller filer for regninger. Ikke glem å kjøpe noen mappe skillevegger, også. Bruk skillevegger for å skille ulike regninger. Hvis du har mange regninger, kan du også skille dem etter mappe. Har én mappe til kredittkort regninger, en annen for bilen (bil betalinger, forsikring, kategoriene og lisens), for ditt hjem (boliglån, forsikring, avgifter, etc.) og en annen for helseforsikring. På denne måten vil du alltid vite nøyaktig hvor alt er, og mappene ikke ser ut som et stygt lagret i en bokhylle eller kontoret.

Bad rot

Bad kan sikkert få veldig rotete. Start ved å plassere ting i kurver. Du kan få vakker, dekorative og perfekt store kurver fra butikker som Target, hjem varer og Michael's. Holde en kurv for bomull baller, neglelakk, barberkrem og barberblad. Holde en kurv for håndklær, en annen kurv for sminke og hår børster og en egen kurv for toalettpapir. Kurver kallet alle lagres under vasken eller i en lin skapet hyllene.

Bruke båndet til å holde håret tilbehør sammen. Kjøp flere forskjellige bånd og bruke hver for et annet hår tilbehør. For eksempel skyve alle din hår bånd på et bånd, binde toppen av båndet haler til en knute, og henge båndet fra en regjering knute. Bruk et annet bånd for bobby pins og en egen en for barrettes. Du kan selv skru noen skruen i kroker i veggen for å vise din bånd arrangør.

Kjøkken rot

Selv om folk flest har et sted for deres gryter, panner, retter, bestikk og kopper, synes det at ingen har et godt sted for cookie cutters, måle kopper, mais holdere og andre små objekter. For å organisere dem, bruke gamle beholdere, utklippsbok papir og lim. Skjær utklippsbok papiret slik at det er samme form og størrelse som beholderen. Deretter Lim papiret rundt beholderen, og ikke glem å lime et lite stykke papir lokket. Skrive på beholderen hva innholdet er. Nå har du søte beholdere for cookie cutters, penner, kjøkken saks og selv klær pins.