Søt måter å løse kjøkken gardiner

April 20

Søt måter å løse kjøkken gardiner

Kjøkken gardinene ikke bare tilby deg beskyttelse fra ettermiddagssolen, de også forbedre ditt kjøkken dekorere ordningen. Finne søte måter å løse du er kjøkkenet gardiner kan være ganske enkelt. Med litt kreativitet, kan du bringe et snev av nostalgi eller krage til kjøkken windows i løpet av en ettermiddag eller to.

Cafe gardinene

Cafe gardinene bringe et snev av lokal diner til kjøkkenet. Du gjør vanligvis café gardiner fra en bomull eller Lin klut. Cafe gardinene med enkel stropper som henger på gardin stanga tilbyr den enkleste mønsteret å arbeide med. Gi dem en ekte gammeldags land følelse, bruke materialer som store bandannas, vintage oppvaskkluter eller klut mel sekker. Folk pleide å gjøre kjøkken gardiner fra disse elementene, fordi de var billig, og dette kom til å bety landlig sjarm.

Knytte ryggen

En måte å øke din kjøkken gardiner har mindre å gjøre med gardiner du enn aksenter du velger for å gå med dem. Gardin slips ryggen tjene en utilitaristisk funksjon, men de kan også forbedre dekorere valgene for området rundt kjøkkenvinduet. Et moderne kjøkken nytte av vanlig gardiner av polert bomull som du trekker tilbake med industri-stil metall krok slips ryggen. Beaded slips ryggen utfyller fargerike arabiskinspirert kjøkken gardiner. Velg slips ryggen som fungerer best med din gardiner samt dekorere stilen du har valgt for kjøkkenet.

Toile

Toile stoff opprinnelse i Frankrike på 1700-tallet. Ordet betyr "toile" "klut" på fransk. Tradisjonelle toile gardiner kjennetegnet heltre blokk utskrifter av blomster mønstre, men over tid andre metoder for utskrift utviklet, som gjorde av mønstrene på toile gardiner. I begynnelsen, det var bare én farge blekkfarge for print, men du kan nå finne toile gardiner med flere farger. Toile gardiner fungere godt i fransk land kjøkken, men du er ikke begrenset til stilen. Du finner toile mønstre som passer mange dekorere stiler.

Swag

En swag, også kalt et vindu skjerf-er en lang litt klut som du drapere over gardin stang. Endene av gardin stoff henge begge endene av stangen med blousey sløyfe av stoff i stangen. Swag dekker ikke vanligvis hele vinduet, som kan være en ulempe. Men å legge en swag til vinduet behandlinger som romerske nyanser eller skodder gir vinduet full dekning og bringer en bit av dekorative krage til disse behandlingene, som kan noen ganger se vanlig selv.