Søt ideer for Potted urtehager

September 17

Hvis du bare har en liten plass til en hage, som en vinduskarm eller liten balkong, kan du prøve en potteplante urtehage. Enten du bruker flere små potter eller plante alle urter i en stor gryte, gir en beholder hage deg tilgang til friske urter når som helst. Du trenger ikke å holde seg til vanlig potter. Du kan gjøre din urtehage dekorative og funksjonelle.

Tavla maling

Terrakotta Potter er stor for voksende beholder hager, men terrakotta Potter malt med tavla maling er enda bedre. Start med billig leire potter, en for hver type av urt du vokser. Spray en pels tavla spraymaling, tilgjengelig på maskinvare eller håndverket butikker, på hver pott. Dekke hele potten med tavla maling eller bruk en etikett-formet sjablong volumnavn permanent på potten. Skriv navnet på urt eller doodle din egen tilpassede design på potten med kritt.

Herb Tower

Bruke flere terrakotta Potter og anlegg stå, opprette et gjennomgripende urt hage tårn som gjør en attraktiv utstilling i en solsiden. Start med en stor terrakotta potten minst 20 inches i diameter over stabil anlegget stativet. Plass en annen, mindre terrakotta potten opp ned inne den første potten, gjør at det er minst 3 eller 4 inches av plass rundt den. Tomrommet med potting jord. Legge til en annen terrakotta pot over opp ned potten, med en mindre pott inne, og fylle det rommet med jord. Fortsette å bygge tårnet til du er fornøyd med høyden. Plant ulike urter i hvert nivå.

Galvanisert metall skuffer

Plante en urtehage i galvanisert metall containere, som gamle washtubs eller bøtter. Bore hull i bunnen av hver beholder for drenering. Bruke flere, små, galvanisert bøtter for å opprette en hengende urtehage. Plante en urt anlegget i hver lille bøtte og henge bøtter fra kroker forsvarlig festet til en dekk tog eller overheng. Unngå hengende urt bøtter over områder der folk gå eller sitte å unngå skade hvis håndtak eller kroken uventet bryter. Holde pottene små og lette.

Birdbath eller Vintage sprinkelkasse

En ubrukt birdbath fungerer som hjem for en liten urtehage. Velg en birdbath med en dypere godt. Den grunnere birdbath, den tørstere planterøttene får, og jo oftere du måtte vann. Legge til et lag med river rock eller knust skjell under jorden i birdbath hjelper drenering. Hvis du ikke har plass til en birdbath, plante urtehagen din i en vintage kasse plassert på et bord. Hvis du bruker en kasse, plant urter i individuelle Potter og ordne pottene innenfor sprinkelkassen. Hvis sprinkelkassen er solid nok, fylle det med jord og plante urter direkte inn i kasse. Husk å bore drenering hull.