Sopp som vokser på eiketrær

June 13

Sopp som vokser på eiketrær

Eiketrær kan vokse høyere enn 100 fot, om de er sakte voksende tidlig i år. Trærne lever, i gjennomsnitt 500 år, selv om mye eldre oaks har oppdaget verden. Oaks er sterk og solid trær, men som noen plante, de kan utvikle fungal sykdommer som påvirker den generelle helsen av treet. Gjenkjenne sopp som vokser på eiketrær å finne den beste måten å håndtere problemet.

Canker

Når canker streik eiketrær, bladene visner og slipp for tidlig. Andre typer canker kan påvirke kvister og greiner av treet, vanligvis de som er mindre enn 1 tomme i diameter. Canker slår trær som allerede er usunn eller stresset på noen måte. Det er ofte funnet i fargede eller svake greiner, nylig transplantert oaks og trær som ikke får riktige mengder av vann, sollys og jord næringsstoffer. Forebyggende omsorg er den beste måten å behandle canker. Oppbevare trær rask og glade å behandle canker og bruke soppdreper om nødvendig å kurere infisert trær.

Eik rot råtne

Eik root råte er laget av en kombinasjon av sopp og parasittiske alger. Det skjer i varm og fuktig jord. Eik rot råtne gjør nettopp det - rots røtter, noe som gjør dem for myk og utilstrekkelig for å gi næring til treet. Forhindre rot råtne ved å holde jord godt drenert. Ikke stående vann bør være rundt eik treet.

Pulveraktig mugg

Pulveraktig mugg er funnet på eik trær vokser nær kysten, hvor høy luftfuktighet hjelper lette veksten av denne soppen. Pulveraktig mugg infiserer voksen eiketre blader bare sjelden, vanligvis slående unge og umodne løvverk. Infiserte blader vil vokse i vindskjev figurer og begynner å falle tidlig fra treet. Mugg vil også endre fargen på bladverket, slik at det ser sløv og unhealthy i tome. Prøv klippe noen ornamenter golfbaner umiddelbart nær eiketre redusere luftfuktighet, og holde jorda godt drenert så overflødig vann ikke vil utvikle og skape gunstige vilkår for soppen.

Eikeløv blemme

Hvite og røde oaks påvirkes av eikeløv blemme, som skaper avrundede buler på bladene. Varme, tørre værforhold som tillater sopp å blomstre. Legge til en kobber-baserte soppdreper jord rett før blad knopper begynner å danne å hindre eikeløv blemme og hjelp eliminering noen sopp som har allerede begynt å vokse.