Sopp økende temperatur

March 16

Sopp økende temperatur

Vellykket vekst av sopp krever overvåke temperaturen for mycelial vekst, som produserer frukt kroppen. Mycel er som røttene av sopp. De er hvite og veve gjennom voksende media når temperaturen er ideelle per rekke dyrkes.

Marinenes

Knappen sopp, typen som finnes i dagligvarebutikker, er best vokst i hulen omgivelser hvor temperaturen er opprettholdt på et konstant 65 grader Fahrenheit.

Østerssopp

Østerssopp tolerere et bredt spekter av temperaturer mellom 59 og 86 grader Fahrenheit og er en av de enklere variantene å vokse.

Enoki sopp

Enoki sopp som ser ut som små hvite knapper på en lang stamme vokser i temps varierer mellom 35 og 55 grader Fahrenheit. De kan dyrkes i kjøleskapet.

Bøk sopp

Bøk sopp vokser best i en smal temperaturområde på 60 64 grader Fahrenheit. Deres mycel vil ikke utvikle med mindre denne smale temperaturområde oppnås.

Shiitake sopper

Shiitake sopp som vokser utenfor på logger tåle et bredt temperaturområde. De utløses til frukt våren eller faller etter en soaking regn og en temperatur dråpe 10 grader Fahrenheit. Først logger kan bli tvunget til fruiting av soaking i 60-65 grader Celsius vann for 24-48 timer.