Sopp arter av treet sopp

July 17

Sopp arter av treet sopp

Armillaria rot råtne sykdommen er sett i trær, vinranker og busker. Denne fungal sykdommen er spesielt skadelig i eiketrær. Armillaria rot råtne er også kjent under navnet honning mushroom for klynger av sopp ved foten av infiserte trær.

Identifikasjon

Honning sopp er forårsaket av sopp Armillaria mellea, som trær under stress. Stress er forårsaket av forhold som tørke eller blad tap. Trær infisert med denne soppen begynner en gradvis nedgang i helse og kan til slutt dø.

Symptomer

Honning sopp symptomer inkluderer klynger av honning-farget sopp ved foten av infiserte trær og interne tre råtne. Sopp klynger inneholder ofte stort antall sopp i nærheten en tree. Svart shoestring soppen finnes under Barken av trærne infisert med denne fungal sykdommen.

Kontroll

Det er ingen kur for trær infisert med honning sopp. Fjern alle tre som viser alvorlige tegn denne og avslå. Siden denne soppen overlever på tre i jord i lange perioder, er det viktig å grave ut store røtter når syke trær. Unngå plante en tree i samme området å hindre infeksjon.