Soner & hardførhet for voksende drage frukt

May 6

Drage frukt er en kaktus kjent for søt, vaniljesaus-lignende frukt og crunchy frø. Dragon fruit navnet refererer til både frukt og anlegget. Anlegget går også andre navn som pitaya og jordbær pære. Planten blomstrer bare om natten og er pollinated av flaggermus og møll.

USDA hardførhet-soner

Drage frukt vokser i tropiske og subtropiske klima, USDA hardførhet soner 10 og 11, men vokser utendørs i sone 9 med beskyttelse under sporadisk iskaldt vær. De stole ikke på klimatiske forholdene for modning, så de kan dyrkes i andre områder i veksthus eller beskyttelse mot kulden. De er nå dyrket i tropiske og subtropiske områder av USA, inkludert South Florida, California og på Hawaii.

Varme toleranse

Dragon fruit vokse godt i varmt vær, men er utsatt for ekstrem varme og sol. Ideelle temperaturer for vekst er mellom 65 grader og 77 grader Fahrenheit. Temperaturer over 100 grader er overdreven og skade anlegget. Dragon fruit like fullt søndag, men de gjøre fint med litt skygge. Ekstreme Søn kombinert med lav fuktighet eller høyden kan solbrenthet stilkene og forårsake alvorlig skade, spesielt når de er unge. Beskytte planter med 30 prosent skyggelegging i de første tre eller fire månedene.

Kalde toleranse

Dragon fruit gjenopprette raskt fra lett frost, men vedvarende minusgrader skade anlegget. Frukten er mottakelige for kjøling skade under 40 grader.

Jord-valgpanelet

Drage frukt er moderat til svært tolerante salt i jord. De foretrekker en rik, mildt surt nøytral jord, pH 6.1 til 7.5.

Vind og regn

Dragon fruit trenger støtte for deres tunge stammer. De kan bli skadet av sterk vindforhold som kompromiss support-strukturen. De trenger 25 til 50 inches av regn eller vanning hvert år, med vanning to ganger i uken i fruiting. De er utsatt for blomst drop og roten råte i overdrevet våte forhold.