Soner en Ginkgo treet kan vokse i

October 23

US Department of Agriculture anlegget hardførhet sonene et tre med ginkgo (Ginkgo spp.) kan vokse i, avhenger av forskjellige du velger. Ofte kalt tempeltreet, er det den eneste kjente overlevende fra en gruppe av gamle planter som vokste på jorden over 200 millioner år siden. Særpreger denne skygge treet er grønn, bi-lobed, fan-formet bladene, som er noe læraktig og slå gule høsten.

Tempeltreet grunnleggende

Maidenhair trær kommer i mange kultivarer og er et tilpasningsdyktig mye. Til tross for deres preferanser for dyp jord, de klarer å trives i stressende situasjoner, inkludert varme, tørke og komprimerte jord. På grunn av deres toleranse for smog og forurensning er maidenhair trær ideelle til å plante som en gate treet eller liggende en buffer stripe. Sunn eksemplarer har lang lifespans, over 150 år, og er praktisk talt fri for skadedyr problemer og sykdom. Når du velger maidenhair treet, Vær oppmerksom på at kvinnelige trær bære frukt som kull bakken og avgir en stygg lukt; mannlige trær er nytteløst.

USDA soner 5 til 9

Tempeltreet (Ginkgo biloba), den opprinnelige treet som alle kultivarer er avledet, og dens sorten "Høst gull" (Ginkgo biloba "Høst Gold") vokse ca 65 fot høy i USDA soner 5 til 9. Tempeltreet tilbyr en baldakin i kjegleform og "Høst gull" danner sin kalesjen i en avrundet eller paraply figur. Både trær vokser best i noen form for fuktighet til tørr jord. Maidenhair trær er mann eller kvinne, mens "Høst gull" trær er alle mannlige.

USDA soner 3 til 9

Maidenhair treet sorten "Troll" (Ginkgo biloba "Troll") vokser i USDA soner 3 til 9 og krever full sol for best resultat. Denne dverg kultivaren danner et pyramideformet tak 3 fot høy, og du kan trene den som et lite tre eller la den vokse naturlig som en busk. Bare det rette valget for små hager eller i en container på terrassen, "Troll" er også en fin tillegg til rock hager.

USDA soner 4 til 8

Maidenhair treet kultivarer "Tubifolia" (Ginkgo biloba "Tubifolia") og "Jade sommerfugler" (Ginkgo biloba "Jade sommerfugler") vokse i USDA soner 4 til 8 og fungerer best i godt drenert, fuktig jord. "Tubifolia" kommer som mann eller kvinne og vokser sakte 20 til 25 fot høy, med bare 3 til 4 føtter vekst i de første fem årene. Bladverket på unge "Tubifolia" trær kommer i forskjellige former som danner en tube fordi kantene rulle innover. Eldre høyden på "Jade sommerfugler" er ukjent, men du kan forvente sin vase-figur baldakin skal langsomt vokse mellom 4 og 12 fot høy i de første 10 årene. Denne mann, dverg sorten får sitt navn fra løvverk bi-lobed som ligner en sommerfugl.

USDA soner 3 til 8

Maiden hår treet kultivarer «Princeton Sentry"(Ginkgo biloba «Princeton Sentry"») og maiden hår treet vokser "Magyar" (Ginkgo biloba "Magyar") i USDA soner 3 til 8. Både trær er mannlige kultivarer som gjør best i et område med full sol og fuktig, men godt drenert jord. "Princeton Sentry" vokser 40-50 feet tall i snevert kjegleform. "Magyar" vokser 40 til 60 fot høy med en oppreist, smale baldakin.