Sonene hardførhet av Solanum Ovigerum

August 7

Sonene hardførhet av Solanum Ovigerum

Solanum ovigerum "Dekorativ hvit aubergine" er en ganske lav vekst plante. Knyttet til standard aubergine, er stammen og stilker av bladene grønne med svak tinges av lilla og bølget kant. Når anlegget lilla blomster slippe, utvikle uspiselige avlang hvite frukter i en form som ligner en hønseegg, som gule som modnes. Plantene er delikat og krever bestemte betingelser å vokse vellykket.

Hardførhet-soner

USA og Canada er delt i hardførhet soner basert på minimum gjennomsnittstemperaturen i regionen vinteren. 12 hardførhet sonene identifisere et område fra et lavt til minus 50 grader Fahrenheit i sone 1 til over 50 grader i sonen 11. Sonene 1, 2 og 12 faller mest utenfor den viktigste amerikanske landmassen, mens soner 3 til 11 starter i den nordlige delen av landet og slutten i Sør.

Voksende Solanum Ovigerum

Dekorativ hvit aubergine er følsom for kulde og trenger en lang, varm sesong til å vokse godt og bære blomster og frukt. Dette gjør det ideelt for soner 7 til 12, selv om planting ganger og varigheten av peiling kan variere avhengig av sonen der det er plantet. Dekorativ aubergine skal settes inn i jord med en temperatur på 65 grader Fahrenheit eller varmere.

Soner 7 og 8

Soner 7 og 8 inkluderer stater som Nevada, Utah, Colorado, Kansas, Missouri, de nordlige delene av Texas og California, Kentucky, Tennessee, North Carolina og Maryland. Å vokse pryd aubergine i disse hardførhet-soner, dyrke det i en beholder og transplantere de unge skuddene når været er varmt nok. Holde dem dekket til våren å unngå frost skade.

Soner 9 til 12

Disse sonene dekker kyst sørstatene, inkludert Sør Texas og California, Arizona, New Mexico, Louisiana, Alabama, Georgia, Florida, Arkansas og South Carolina. Minimum gjennomsnittstemperaturen i disse landene varierer fra 20 til 40 grader Fahrenheit, som angir at den blomstrende sesongen for anlegget er mye lengre. Planter kan plasseres utendørs tidlig på våren og fortsette å bære frukter til sen høst, før de skal flyttes innendørs for vinteren. Forhandlere anbefaler vanligvis disse sonene når selger dekorativ aubergine.

Kaldere soner

Dekorativ aubergine kan dyrkes i kaldere klima, men trenger beskyttelse til været er varmt nok trygt plante dem utendørs. Anlegget justerer også container hagearbeid, selv om det foretrekker godt drenert jord full-Søn beliggenhet. Anlegget dekker kan bidra til å forhindre frostskader, men blomstrende og fruktbærende er sannsynlig å være kort.