Sonen 6 landskapet busker

April 19

Sonen 6 landskapet busker

Hvis du bor i Pennsylvania, Missouri, Tennessee, Kansas, Nebraska eller østlige Oregon, plante landskapet busker egnet til amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet sonen 6. USDAS sonen kart rister landet i regioner deler gjennomsnittlig årlig lave temperaturer. Sonen 6, som strekker seg over fylket fra kyst til kyst, opplevelser årlige nedturer til minus 10 grader F. Velg kald-hardføre busker som trives i denne sonen kalde vintre.

Evergreens Under 6 fot høy

Eviggrønne busker gjøre god screening planter, som de ikke mister sine blader om vinteren. Busker for USDA sone 6 inkluderer tranebær dvergmispel, en spredning, sakte voksende busk nå 3 fot med bredder opptil 6 fot. Tranebær cotoneasters solen vil delvis skygge og tolerere en rekke jord, så lenge de er godt drenert. Dette broadleaved evergreen produserer rikelig røde bær om høsten, og er hardføre i sonene 4 til 7. I Green Velvet boxwood trives i soner 6 til 8. En avrundede, kompakte busk som vokser 3 fot med en lik spredt, denne lille evergreen har mørk-grønne blader og gir bee-tiltrekke blomster. Plante i Green Velvet boxwood i solen delvis skygge og fuktig, godt drenert jord.

Evergreens Over 6 fot høy

Den nordlige bayberry vokser fra 5 til 10 fot høye med en lik spredt. Hardy i USDA soner 3 til 7, denne semievergreen tåler en rekke jord av leire sand og sol til delvis skygge eksponeringer. En tørke - og salt-tolerant busk, den nordlige bayberry har tøffe, mørk-grønne blader og langvarig, grå frukt. Leatherleaf viburnum hardføre i soner 5 til 7 og foretrekker skyggefulle områder med fuktig, godt drenert jord. Leatherleaf viburnum vokser til 15 fot høye med et lignende oppslag og glans, deep green løvverk og rødt til svart frukt. Dette evergreen tolererer ikke sommervarmen.

Løvfellende Under 6 fot høy

Den lilla daphne er oppkalt etter sin klynger av bleke lilla, lilaclike vårblomster. Denne busk hardføre i USDA soner 5 til 7 og vokser til 4 fot høy med en noe smalere spredning. Lilla daphnes tolerere solen å delvis skygge, men krever godt drenert jord. Stachyurus er hardføre i soner 6 og 7 og produserer lys-gule blomster våren etterfulgt av gul-til-rød frukt. Plante i stachyurus i solen delvis skygge og fuktig, godt drenert jord. Stachyurus har grønn og hvit, spraglete løvverk som lyser oransje til rød høsten. Denne busk vokser opp til 6 fot høy med en 8-fots spredt.

Løvfellende 6 fot høy

Den bevingede sumac vokser mellom 10 og 15 fot høy med opp til en 12-fots spredt. Denne rask dyrker foretrekker solen å delvis shad og tåler en rekke jord. Bevingede sumac hardføre i USDA sonene 4 å 9 og har skinnende, mørk-grønne planter som gjør røde høsten. Falske spirea hardføre i sone 2 til 7 og trives i områder med rik, godt drenert jord og full sol til delvis skygge eksponering. Falske spirea har attraktive, ofte løvverk og vokser raskt opp til 10 fot høye med en lik spredt.