Sommerfugl blomst identifisering Guide

October 5

En sommerfugl blomst legger spenning til din hage, med orangy røde nyanser og flagrende sommerfugler. Den staude vitenskapelige navn er Asclepias tuberosa og det også går av felles navn butterfly Luke, butterfly milkweed og pleuritt rot. I naturen, kan du identifisere sommerfugl blomster basert på blomster, blader, høyde, stammen og habitat. Selv om sommerfugl blomst røtter brukes til å behandle feber og betennelser, er anlegget giftige for mennesker når inntatt, ifølge online ressurs Henriette urte.

Blomst

Butterfly blomstene har klynger av lys oransje, mørk oransje eller rød, blomster. Hver liten blomst har fem petals (en spiraled corolla) og fem kronblader (en spiraled calyx). Kronblader er under kronbladene og ytterste funksjonen av blomster. Hver butterfly Luke blomst har i tillegg en fem deler corona, en funksjon som ikke alle blomst arter har. Corona går over kronbladene. Ifølge Floridata, butterfly milkweeds blomst i midtsommer.

Dimensjoner

Butterfly ugress kan vokse 2 til 3 fot høy og 2 til 3 fot bred, ifølge University of Florida forlengelsen. Det er en urteaktig plante, betyr at sin stamme er grønne og myke, ikke brun og woody.

Blader

Butterfly plantens blad er grønne, langstrakt og har kantutjevning. De kan vokse fra 4 til 8 inches lang. Blad årer kjøre parallelt og er imot årer på andre halvdel av bladet. Bladene er ordnet i en alternativ mote, betyr to bladene ikke vokser overfor hverandre på samme tidspunkt av stammen.

Habitat

Butterfly blomster er innfødt til områder i USA øst for Rockie fjellet; i dag kan de bli funnet over hele landet, ifølge University of Illinois forlengelsen. Du vil sannsynligvis møte dem i åpne skogen eller enger, hvor jord innholdet er mest sandstranden og hvor de får full-soling. Sommerfugl milkweeds kan noen ganger vokse i delvis skyggefulle områder.

Insekter

Alle milkweeds, inkludert en sommerfugl blomst, har en interessant forhold til monarch sommerfugler. Monark sommerfugllarver spise milkweed blader og voksne på nektar. Ifølge University of British Columbia botaniske hagen samle monarker et toksin fra anlegget, noe som gjør dem giftig å fuglene. Når fuglene ser insekt karakteristiske oransje og svart-stripe farger, vet de for å holde seg unna. Visekonge sommerfugler har utviklet seg slik konger som en defensiv mekanisme. Hvis du ser en monarch sommerfugl, kan det tyde på en sommerfugl blomst ligger i nærheten. Bladlus kan også være en indikator Art, som de pleier å hjemsøke anlegget.