Som Potter til bruk for innendørs planter

May 29

Som Potter til bruk for innendørs planter

Hvis du vil "green" opp i hjemmet ved å bringe utendørs i, kan du vurdere innendørs beholder plantene. Være praktisk og innlemme din personlige stil ved å kombinere solid Potter og dekorative Potter bruke for innendørs planter. Når du bestemmer deg på typer planter du vil ha i hjemmet ditt, kan du velge typen beholdere, noen som kommer i materialer som terrakotta, keramisk, plast og tre.

Terra-cotta Potter

I farger som brent oransje eller lys beige er terrakotta-Potter bare beholdere til å opprette en rustikk utseende. Disse Potter kommer i mange størrelser. Du kan plante de fleste innendørs anlegg i denne typen potten som de vanligvis har drenering hull, som holder planterøttene fra råtnende. Materialet er porøs, betyr vannet soaks inn i materialet og gjør at planterøttene å motta nødvendig luften for vekst.

Plast Potter

Plast Potter er vanligvis billig og lett, noe som gjør dem enkle å bruke og flytte rundt i huset. Du finner dem i en rekke tegninger å matche fargevalget i huset. Disse plastbeholdere er enkel å rengjøre. De ikke suge opp vannet som materialer som er mer porøs, noe som gir mindre vanning.

Keramiske potter

Keramiske potter kommer i fargerike og intrikate design. Mens disse potten design er hyggelig å se på, kanskje materialet passer ikke og planter, spesielt hvis de ikke har drenering hull. Du kan løse dette ved å plassere plast innsettinger i keramiske beholdere å beskytte materialet og lagdeling bunnen av beholderen med småstein å fremme drenering. Velg planter som ikke trenger mye vanning å plante i keramiske potter.

Pris vurdering

Når du velger Potter bruke for innendørs planter, vurdere fremtidig vekst av planter og om du må repot planter, som blir en ekstra kostnad. Når planter vokse deres Potter, må du plante dem i potter som er minst 2 inches større i diameter, ifølge Texas A & M AgriLife forlengelse.