Som kontakt når du finne Mold i huset?

April 8

Mold fjerning kan gjøres av huseiere problemet er liten. For større mold problemer, kan du leie en sertifisert mold Utbedring spesialist å sikre fullstendig fjerning av mold. Mold finnes i fuktig, fuktige steder, for eksempel kjellere, aircondition systemer, kravlesøket spaces, loft og rørene. Fullstendig fjerning er nødvendig for å hindre videre smitte. Hindre mold fra tilbake ved å opprette fuktighet barrierer, fikse utett rør og har aircondition systemer riktig er vedlikeholdt viktig for helsen din.

Mold Utbedring spesialister

Leie en mold Utbedring spesialist hvis du mistenker at mold vokser bak vegger, inni rør eller i HVAC-systemet. Slå av sentral luften og oppvarming med inntil en inspeksjon av luftkanaler er gjennomført.

Sertifisert mold Utbedring spesialister er opplært i å finne, teste, fjerne og hevingen elementer skadet av mold å hindre videre vekst.

For å finne en sertifisert mold Utbedring spesialist, kontakt rørlegger eller air condition vedlikehold og reparasjon selskapet og be om en anbefaling. Noen rørleggere og aircondition teknikere er sertifisert for å fjerne mold.

Mange mold fjerning spesialister også annonsere i telefonboken og online.

Besøk Better Business Bureau å gjennomgå sine akkreditiver og se hvis noen kundeklager har blitt arkivert.

Egenskapen restaurering spesialister

Kontakt egenskapen restaurering spesialist hvis hjemmet er sterkt forurenset med mold. Alvorlig skade inkluderer fallende helse, tunge mugg lukt, råtnende tre og synlige tegn på mold. Eldre boliger, eller de som er dårlig vedlikeholdt vanligvis viser flere tegn til mold forurensning.

Etter mold er fjernet, kan egenskapen restaurering spesialist installere fuktighet barrierer, ren luftkanaler og kravlesøket spaces og gjøre andre anbefalinger etter en grundig inspeksjon av kjellere, loft og andre områder i hjemmet som kan bli forurenset med mold i fremtiden.

Enkelte mold Utbedring selskaper tilbyr disse tjenestene. Definere en avtale for en befaring med en kundestøtterepresentant for å bestemme den totale kostnaden for reparasjon og forebygging av mold.

Fjerne Mold selv

Fjerne mugg selv hvis moldy området er liten og inneholdt innenfor en tre - til fem - fots plass. Mold funnet under tepper, rundt AC enheter eller små flekker av mold i kjellere kan fjernes ved hjelp av fat-vask vaskemiddel og en klut. Tørr området grundig for å hindre ytterligere muggvekst.

Vurdere å kaste tepper, klær og andre elementer som er utsatt for mold. Rengjøring disse elementene kan være dyrt. Selv etter en grundig rengjøring, kan tepper og klær fortsatt lukter mugg.

Bruk beskyttende briller, luften maske og hansker når du fjerner mold for å unngå innånding.

Hvis du mistenker flere mold gjemmer seg bak vegger eller luftkanaler, kjøpe en mold test kit. Pakkene kan være funnet i de fleste oppussing eller jernvareforretninger eller online. Noen kits gir umiddelbar tilbakemelding, men andre oppfordrer deg til å sende din prøve til en av sine laboratorier for ytterligere testing.

Leie en mold Utbedring eller eiendom restaurering spesialist hvis du mistenker at skjulte mold eller hvis mold test kit gir dårlige resultater.