Som er bedre for et basseng: Pavers eller betong?

October 3

Som er bedre for et basseng: Pavers eller betong?

Et svømmebasseng i et verft bør suppleres av omgivelsene. Dekk og gangveier plasseres rundt svømmebasseng for sikkerhet og bekvemmelighet i tillegg som for ser ut. I tillegg kommer dekk og gangveier rundt bassenger i en rekke materialer, inkludert betong og ulike utleggermaskin. Materialet du vil bruke for ditt basseng dekk og gangveier avhenger på budsjettet for en. Også velge betong eller utleggere for bassenget basert på personlige stil og smak.

Betong

Helles betong overflater rundt et svømmebasseng er ganske holdbar. Når det gjelder kostnader er betong for bassenget terrassebord billig, på mindre enn 55 cent per kvadratfot, installasjonen inkludert. Du kan også ha plasstøpt betong i en rekke farger, også. Stemplet og farget betong er å gå rundt svømmebasseng også tilgjengelig på en litt høyere pris. Plasstøpt betong av alle typer, skjønt, er utsatt for sprekkdannelser i kaldere vær, som du kan finne i nordlige klima.

Utleggere

Asfaltutleggere rundt et svømmebasseng er et godt alternativ til tradisjonelle helles betong materialer. Asfaltutleggere er relativt små personlige biter av betong, murstein eller naturlig stein plassert ved siden av hverandre for å gi en sammenhengende overflate. Utleggermaskin overflater kan bli ujevn, men hvis ikke riktig satt. Asfaltutleggere kommer i betong, tegl og ulike naturlige steiner, som er den dyreste. Utleggere varierer i pris fra $5 helt opp til $30 per kvadratfot.

Kostnader

Hvis kostnaden er en viktig faktor, er det vanskelig å toppe relative kostnader i tradisjonelle helles betong for overflater rundt bassenget. Stemplet og farget betong er dyrere, varierer mellom $5 og $20 per kvadratfot. Utleggere rundt svømmebasseng varierer kraftig i pris, men alle vil bli dyrere enn alle typer betong. Til slutt vil det være nødvendig å tilpasset kutte noen av pavers, som vil legge til kostnaden.

Andre faktorer

Betongflater pleier å fade ut over tid, mens de fleste utleggermaskin overflater ikke. Bassenget Asfaltutleggere er dyrere å installere enn betong, avhengig av bestemt utleggermaskin materialet. I tillegg krever utleggere for et bassengområde tetting etter installasjon, hvilke er en ekstra kostnad. Samlet tilbyr utleggere for bassengområder en høyere grad av slitestyrke enn betong. Det er også enklere å reparere utleggermaskin flater fordi du kan simplyt erstatte personlige skadet pavers.

Utvalg

Alle typer betong må være forseglet og rengjøres regelmessig for å hindre flekker, pluss en sklisikkert ferdig må brukes. Hvis du er budsjett-minded, velger betong over utleggere gå rundt bassenget. Bare husk at betongen vil koste mer enn bassenget utleggere i vedlikeholdskostnader på lang sikt. Basseng området utleggere allerede har naturlige sklisikre overflater og billigere å vedlikeholde enn betong. Hvis du vil høyspent utseende og lite vedlikehold for overflater rundt bassenget, Velg utleggere over betong.