Som er bedre: Behandlet kryssfiner eller Marine kryssfiner?

May 8

Som er bedre: Behandlet kryssfiner eller Marine kryssfiner?

Finne riktig trelast for prosjekter rundt huset kan bli vanskelig etter å se på ubegrensede muligheter. Behandlet kryssfiner og marine kryssfiner er både vanlig, men kan du bruke dem for samme prosjektene? Hvilken kryssfiner vil vare lenger?

Behandlet kryssfiner

Behandlet kryssfiner er den grunnleggende byggesteinen for nesten alt i huset. Det er lett, men stivt og slitesterkt. Konserveringsmidler brukes på tre overflate og trenge dypt inn i tre lag. Dette beskytter kryssfiner mot forfall og termitt invasjon. Etter installasjon, gjerne male behandlet kryssfiner som ubehandlet kryssfiner.

Marine kryssfiner

Marine kryssfiner er laget strengt av Douglas fir og vestlig lerk skogen. I motsetning til behandlet kryssfiner brukes lim på marine kryssfiner overflate. Dette limet holder veden vanntett mens reddet den fra forfall. Denne kryssfiner er vanligvis dannet for å bygge båter på grunn av sin water-resistance.

Gjør valg

Til slutt er marine kryssfiner ideell for båter, houseboats og andre vann-prosjekter. Regelmessig behandlet kryssfiner er bra for daglige prosjekter rundt i huset, for eksempel vegg og gulv vindsperre. Men er det ingen skade i å bruke marine kryssfiner for nonwater prosjekter. Siden marine tre er vanntett, vil det vare lenger enn behandlet kryssfiner. Selv om det er dyrere, kan levetiden til prosjektet rettferdiggjøre kostnadene.