Sollys har å være på Wisteria roten eller vintreet for blomstrer?

July 15

Sollys har å være på Wisteria roten eller vintreet for blomstrer?

Wisteria er en blomstrende klatreplante med woody forgreining stilk. Blomstrer produsert av blåregn planter er delikat og duftende, gjør et perfekt tillegg til bakgård hage innstillinger. Men for å produsere de blomstrer, trenger wisteria ernæring å vokse og bli produktiv. Sollys er enveis wisteria gevinster at ernæring.

Wisteria lys krav

Wisteria er medlem av Erteblomstfamilien som sin ert slektninger, wisteria er en full sol plante. Dette betyr at for å fungere og fullføre alle av livet, wisteria trenger minst fire timer med sollys hver dag. Dette gir nok sollys for anlegget å overleve. Den ideelle mengden sollys for blåregn, men er seks til åtte timer daglig. En seks - til åtte - timers lengde av soling stimulerer anlegget å produsere rikelig blomster.

Fotosyntese

Fotosyntesen er en livet alle planter må fullføre. Under prosessen med fotosyntese bruker en plante sollys, vann og næringsstoffer fra jorda for å lage mat og energi til å opprettholde sitt liv. Bladene på vinrankene av en wisteria plante ta i sollys og bruke den for fotosyntesen, lage mer løvverk og blomster med energien produsert. Uten riktig soling til bladene på vinrankene av planten blåregn, fotosyntese er umulig og blomstrer vil ikke bli produsert. Soleksponering til vintreet av blåregn er derfor viktig å blomst vekst.

Lys på røtter

Wisteria planterøttene, som alle planterøttene, er utformet for å trekke fuktighet og næringsstoffer fra jorda rundt seg. Blant disse næringsstoffene er vitaminer, mineraler og oksygen. De er det eneste som kreves av blåregn planterøttene å produsere blomstrer. Sol eksponering til røttene av blåregn planter har ingen betydning som samlet blomst produksjon. Sol eksponering til wisteria's røtter kan faktisk skade anlegget snarere enn hjelpe. Anlegget kan overleve soleksponering til røttene så lenge de forblir riktig hydrated og fuktig.

Betraktninger

Sol eksponering til blader på vintreet er viktig for generelle wisteria plantevekst, og er mer effektivt enn soling wisteria plante røtter for blomst vekst. Sollys er imidlertid ikke den eneste viktige ingrediensen for wisteria blomst produksjon. Tid er viktig for wisteria blomstrende prosessen, som anlegget må fullstendig modne for opp til seks år før det begynner å produsere blomster. Riktig befruktning er også for å oppnå masse wisteria blomstrer. Husk å gi anlegget nok av det næringsstoffet fosfor, som hjelper anlegget stay strong og bygge sunn plante celler for å produsere rikelig blomster.