Solenergi tilskudd for skoler

June 19

Solenergi er en ren og fornybar energikilde skoledistriktene installerer solcellepaneler på takene av bygninger for å kontrollere kostnader. Men har ikke alle skoler finansiering for å betale for en solar elektriske system; Heldigvis er tilskudd tilgjengelig for distrikter som trenger litt hjelp. Sammen med disse tilskudd får lærere opplæring i hvordan å implementere solenergi i klasserommet og bruke det som et pedagogisk verktøy også.

Puget Sound Energy

Puget Sound Energy fungerer over 1.2 millioner kunder i Puget Sound regionen i Washington state. Fornybar energi utdanningsprogrammet ble opprettet av Puget Sound Energy å bistå skoler med å skaffe solenergi systemer og bringe læreplanen inn i klasserommet som vil lære studenter om fordelene av fornybar energi. For å bli akseptert i programmet, må en skole vise en forpliktelse til energieffektivitet. Dette kan påvises i andre energieffektive oppdateringer som har fullført bygningen. Tilskudd fra Puget Sound Energy brukes til å finansiere installasjon av solsystemer som spenner fra 900 til 2000 watt systemer for skoler i Puget Sound Energy service-området.

Puget Sound Energy355 110th ave. NEBellevue, WA 98004425-456-2992PSE.com

Pacific Gas & Electric

Lokalisert i Nord eller sentrale California kan søke om tilskudd til nye solenergi systemer fra Pacific Gas & Electric Company. Som en del av grant-prisen, må skoler opprette klasserom prosjekter som vil lære elevene fordelene av solenergi. En del av stipendpengene angis å sende lærere å trene i hvordan du bruker data fra solcellepaneler for prosjekter i klasserommet. Regnestykket klassene kan opprette et prosjekt som sporer strømforbruket panelene generert, mens en science klasse kan studere hvordan solcellepaneler konvertere solstrålene til elektrisitet.

Pacific Gas & Electric851 Howard m.San Francisco, CA 94103415-973-2277PGE.com

Solar 4R skoler

Solar 4R skoler ble startet av Bonneville Environmental Foundation, som er en non-profit organisasjon som arbeider med solenergi produsenter og finansiering partnere å gjøre det mulig for skoler installere soldrevne teknologi. Solar 4R skoler startet i 2002 og har siden bidratt mer enn 100 skoler installere soldrevne elektriske systemer. Ifølge Solar 4R skoler nettstedet, målet med Solar 4R skoler gi programmet er å gi skolene den økonomiske besparelser på solenergi og bringe læreplanen i klasserommet som lærer elevene fordelene av solenergi.

Bonneville Environmental Foundation240 SW første Ave.Portland, OR 97204503-248-1905solar4rschools.org