Solenergi produksjon tilskudd

June 7

Solenergi produksjon tilskudd

Solenergi produksjon tilskudd er tilgjengelig for høyskoler, statlige og lokale myndigheter og offentlige nytte tilbydere. Mange av dem er finansiert gjennom den amerikanske Recovery og reinvestering Act av 2009, blir bevilget av Institutt for energi og finansdepartementet. Stipendpengene brukes å utvikle fornybar energi infrastruktur og slå det sammen med eksisterende energi rutenettet. Tilskudd for solenergi produksjon kan være et skritt mot å bli en energi selvstendig nasjon.

DOE tilskudd

U.S. Department of Energy administrerer et program for å fremme kraftproduksjon fra solenergi og andre fornybare energikilder. Fornybar energi produksjon insentiv betaler offentlige tjenester, status og stamme regjeringer og privat ideell verktøy 1.5 cent per kilowatt-time av elektrisitet produsert fra solenergi eller andre fornybare kilder.

Dette programmet betaler gi mottakeren for de første 10 årene av en solenergi eller andre fornybar kraft generering program. Ifølge nettstedet DOE arbeider REPI insentivprogram i 26 delstater å produsere fornybar energi. Programmet startet i 1992 og har vært reauthorized gjennom 2026 av Kongressen.

Staten Energy Program tilskudd

Department of Energy gir tilskudd penger til statene for å støtte energi programmer. Disse tilskuddene brukes deretter av statlige myndigheter å forbedre energisystemer produksjon og distribusjon og å utvikle fornybare energiressurser, slik som solenergi, vind og bio-masse energi productions.

Federal Business energi investering skatt kreditt

Den amerikanske Recovery og reinvestering Act av 2009 vil tillate skatt payers kvalifisert for dette skattefradrag ta kontanter stipend i stedet. For egenskaper installere solenergi systemer vil tilskuddet betale 30 prosent av investeringen grunnlaget for egenskapen for solenergi. Stipendet dekker også Soloppvarmet varmtvann varmelagre og hybrid solar-drevet innendørs belysning systemer.

Landlig energi for Amerika tilskudd

Dette tilskuddet er administrert gjennom USDA og er tilgjengelig for tribal, statlige og lokale myndigheter som landsbygda elektriske kooperativer og institusjoner for høyere utdanning. Fokus for dette programmet er å hjelpe bønder, Gårdbrukere og bygdene betale for energy revisjoner og utviklingen av fornybar energi verktøy på landsbygda. REAP tilskudd kan være så høyt som $100,000. Hvis du vil bruke for REAP gi finansiering, gjelde på statens Rural Development Office.