Solenergi landskapet lys reparasjon

August 8

Solenergi landskapet lys er en praktisk måte å lyse opp hagen din. Er energieffektive, tilbyr de mer landskapsarbeid frihet, siden de ikke trenger å bli plassert nær en elektrisk kilde. Så praktisk som de er, hver gang en stund de ikke fungerer som de skal og krever reparasjon. De fleste problemene som oppstår med solenergi landskapet lys er lett å fikse så lenge du tar deg tid til å feilsøke dem riktig.

Instruksjoner

•Rengjør av solcellepanel. En skitne panel hindrer landskapet lys fra å kunne utnytte kraften av solen. Ta en fuktig klut og mildt ren og tørr solcellepanel.

•Se om en skadet panel. Etter rengjøring solcellepanel, ta en god titt sørge for solenergi eller glass som dekker ikke er skadet. En sprekk i dekket tillater vannet å sive i. Vann inni solcellepanel vil utvide og kontrakt med vær og skade lyset.

•Endre plasseringen av solens lys. Lyset fungerer noen ganger ikke fordi det ikke får tilstrekkelig sollys. Som omkringliggende trær og busker vokser, kan de blokkere solen. Det er enkelt å trimme liten busker som er lave til bakken, men når solen er blokkert av høye trær, er det best å flytte solenergi lys til en sunnier spot.

•Examine batterihuset. Landskapet lys er vanligvis installert og glemt. Over tid, været og naturlig oppbygging av mineraler forhindre batteriet gjør riktig tilkoblingen til kontaktene i huset. Rengjøring batteriet boliger og fjerne mineral buildup vil tillate batteriet til strøm solens lys om natten.

•Bytt eller lade batteriet hvis lyset fortsatt ikke fungerer etter batterihuset har blitt renset.

Tips og advarsler

  • Du trenger ikke å vente før å se om solenergi lysene fungerer. Teste lyset etter hvert trinn av dekker lys med en mørk klut eller plassere lyset opp ned på en flat, ikke belyst overflate. Hvis lyset kommer på, så du vet det fungerer.