Solenergi for nybegynnere

December 26

Før mennesker oppfunnet mekaniske enheter, var solenergi en av de viktigste kildene til energi for mange. Som folk ble klar over den negative virkningen av ved hjelp av fossilt brensel til makten våre liv, har organisasjoner, gründere og regjeringen begynt å oppmuntre til bruk av alternative energikilder. Dette har ført til en fornyet interesse for solenergi. Solenergi prosjekter for nybegynnere krever ikke avanserte konstruksjon ferdigheter eller enorme investeringer.

Solenergi alternativer

Registrere og bruke solens energi krever spesielle teknikker og verktøy. De enkleste solenergi prosjektene bruker folie, fjerner plast eller svart papir for å fokusere sollys i et område for å produsere varme. Prosjekter som arbeider med denne enkle teknologien området fra vannrensing og mat dehydrators å varme et loft. Mer avansert bruker krever photovoltaic paneler som absorberer solens energi slik at du kan overføre og lagre makt til å levere elektrisk strøm til enheter, som et batteri.

Passiv solenergi

"Null kostnad Søn Space" er en enkel solar prosjekt for nybegynnere. Du trenger bare noen klar plast sheeting, noen spiker og noen innlegg du kan gjøre fra avfallstre. Dette prosjektet bare krever grunnleggende snekker ferdigheter og arbeider med tildekkede og åpne verandaer. en sørvendt balkong gir det største passiv solenergi i de fleste klima. Når bygget, kan sunspace bli en mini-drivhus og gir en ekstra varmekilde for interiør som er nær den.

Mål omkretsen av din verandaen eller dekk, langs gulvet å avgjøre lengden. Hvis taket ditt ikke har en klippe som dekker veranda eller dekk, må du måle avstanden fra øverste rekkverk av våpenhuset til taket takskjegget. Kjøp nok ruller med 6 mil plastfolie å helt omslutter verandaen, hvis du ikke har noen liggende fra andre prosjekter. Cut to eller tre-tommers bred tre strimler, fra skrap styret trelast. De bør være lang nok til å nå fra din bunnen trammen jernbanestasjon til den nederste kanten av taket ditt. Legge dem trygt i fire-fots intervaller langs veranda rekkverket.

Bruk tre spiker eller en stifting gun til omslutter hele verandaen ved det klare plasten til de tre søyler og tak takskjegget. For et tak med ingen overheng må du klippe søyler som er høy nok til å drapere din plast ark i 45 90 graders vinkel fra kanten av taket. Overlapp arkene, behov når du når et innlegg. Stift plast for å trammen etasje å fullføre dette prosjektet.