Snøfreser feilsøking elektrisk Start

October 16

En av de største nyvinningene i landskapsarbeid utstyr er inkluderingen av elektrisk forretter på store vedlikehold maskiner, for eksempel snøfresere. Store snøfresere har proporsjonalt store motorer. Mindre og eldre voksne har vanligvis en vanskelig tid å få en av disse gigantiske søkemotorer kommer. Men når en elektrisk starter er laget i snøfreser pakken, alt som kreves er en strømforsyning, en elektrisk skjøteledning og trykke på en knapp å få motoren går.

Unngå elektrisk starteren problemer

Mange store merkevarer i snøfreser industrien er inkludert elektrisk startende på sine top-of-the-line snøfreser modeller. Ariens produserer for eksempel to nivåer av snøfresere: Sno-Tek linjen og Sno-Thro linjen. Sno-Thro linjen er produsert med høyere-end komponenter, inkludert en elektrisk starter. Siden elektrisk forretter inkluderes på maskiner med større motorer, krever startende seg en god mengde kraft til å snu motoren. En elektrisk skjøteledning som er vurdert for utendørsbruk og minst 13 amps kreves til makten til elektrisk start. Skjøteledninger er vurdert basert på måleren av ledningen de er laget med. Vanlig elektrisk husholdningenes verktøy krever minst en 12 måle skjøteledning (50 til 100 fot i lengde) for å kjøre dem trygt. Kjører husholdningenes verktøy med en 10 gauge skjøteledning er anbefales imidlertid; 10 gauge skjøteledninger er vurdert til å utføre opptil 15 ampere-selv om forlengelsen er 100 fot lang. Jo lenger har elektrisitet å bli gjennomført, jo større måleren av skjøteledningen bør være. Til makten en snøfreser elektrisk starter, ikke bruk skjøteledning mindre enn 12 gauge.

Elektrisk Starter feilsøking

Unngå elektrisk starteren problemer ved å bruke en skjøteledning som denne fastheten eller større, det er UL oppført, CSA sertifisert og er trygt å bruke utendørs. Forlengelsen må være en Trefaset tretråds jordet skjøteledning (det har tre liggende på den mannlige enden og tre hull på hunnkoplingen) og uttaket bør være en tre wire jordet stikkontakt også. Konsekvent bruk av elektrisk starteren med riktig forlengelsen vil sterkt forlenge livet til elektrisk starteren. Bruke en jordet stikkontakt er tryggere for deg når du bruker elektrisitet i nærvær av vann.

Det er mulig at elektrisk starteren kan turen overbelastningsbryteren i elektriske hovedpanelet. Kretsbrytere er utformet slik at opptil 15 ampere i kretsen. Mer enn dette vil tur strømbryteren, og fordi skjøteledningen har vurderes for minst 13 amps, forlengelsen kan mer enn 13 amps gjennom til elektrisk forrett. Dette vil forårsake breaker reise hver gang. Den raskeste løsningen på dette problemet er å installere en 20 amp effektbryter i elektriske panelet som styrer denne kretsen. Det vil være opplagt som breaker må skiftes (det er en som holder tripping).

Bruke en skjøteledning som er for liten vil ødelegge elektrisk starteren. Hvis du har brukt en 14 gauge skjøteledning eller mindre, og elektrisk starteren fungerer ikke, elektrisk starteren har trolig utbrent. Alt som kan gjøres for å løse en brent ut starter er erstatte den. Kontakt forhandleren lokal tjeneste å ha dem bestille en ny elektrisk forrett og installere det for deg.