Snegler spise kinesisk lykt planter

November 5

Kinesisk lykt anlegget er en 2-fot høye flerårig som bærer blomster som blir balloonlike skall holde små, lyse røde frukter. Anlegget er generelt lett å vokse, men er utsatt for ulike skadedyr, inkludert snegler.

Identifikasjon

Snegler er slimete, mørk brun til oransje skadedyr som er i hovedsak snegler uten skall. De varierer fra 1/4 til 7 inches i lengde, avhengig av arten. Som snegler flytter over kinesisk lykt løvverk, skille de ut en slimete Slim som forlater sølvfargede stier når det tørker.

Skade

Snegler feed på løvverk og blomster av kinesiske lykter på kvelden. Små blader er ofte spist helt og større blader har fillete hull bitt av blad kanter og undersides.

Ledelse

Sneglen agn inneholder molluscicide eller metaldehyde er effektive på å eliminere snegler fra kinesisk lykt planter. Bruk agn med forsiktighet, som mange slug forgifter er giftige for dyr, fisk og folk. Snegler kan også lokket og fanget i fermenting matvarer som øl.

Forebygging

Snegler trives i fuktige forhold og gjøre dårlig i tørre, solrike områder. Redusere fuktig skjule området rundt kinesiske lykter, som tykke lag mulch, begrenser slug populasjoner.