Snapdragon Tips for Wilting

January 2

Snapdragon Tips for Wilting

Navnet snapdragon egentlig refererer til en gruppe planter kalt Antirrhinum som inneholder flere forskjellige arter. Disse plantene har farget blomster som ligner en gapende dragon's munn. Selv om disse plantene er solid busker som kan stå opp til kaldt vær, er de utsatt for wilting. En av flere agenter forårsaker snapdragons å vil., og ofte kan du redusere eller reversere wilting hvis du ta det tidlig.

Vann

Selv om snapdragons er holdbar arter som kan ta juling, som alle planter, krever snapdragons vann for å overleve. Lengre perioder med tørke kan føre til at deler av anlegget for å dø og forårsake ellers strålende blomstrer blekner og til slutt vil. Mangel på vann kan også oppstå i områder hvor jorden er også tett pakket for å tillate passasje av vann. Rette en dehydrert snapdragon aerating jorda med en strålesamleren eller perforating jord med en blyant til ca 2 til 3 inches under overflaten. Denne handlingen vil hjelpe løsne tett pakket jord og gir rotsystem tilgang til ferskvann.

Gjødsel

Den primære årsaken til wilting i blomstrende planter som snapdragons er underernæring. Jordsmonnet er kilden til de fleste av et anlegg næringsstoffer, inkludert nitrogen, fosfor, kalsium, magnesium, kalium og en rekke andre elementer og mineraler. Dessverre eksos sulten planter noen ganger tilførselen av disse næringsstoffer i jordsmonnet rundt dem. Hvis snapdragon begynner å vil., kan du prøve en infusjon av næringsstoffer fra et flytende gjødsel. Flytende gjødningsstoff er lettere assimilert av planter siden næringsstoffer er allerede i flytende form og krever ikke langsomme prosesser som vann erosjon uzryeo i snapdragon.

Sollys

Katalysatoren for fotosyntesen er sollys. Dette integrert del av dagliglivet for snapdragon utløsere fotosyntese samt transpirasjon, prosessen med vann exchange som en plante bruker for å trekke fuktighet og næring fra jorden. Snapdragons kan tolerere og også ha nytte av delvis skygge, men krever minst fire til seks timer per dag å være sunn. Hvis en snapdragon sitter i skyggen for lenge, vil det wilt og til slutt dør. Dessverre kan transplanting snapdragon til et solfylte være den eneste løsningen på dette problemet.

Skadedyr

Sopp som Pythium eller pulveraktig mugg samt tomat flekkete wilt virus er vanlige skadedyr for snapdragon. Disse sykdommene igle snapdragon's ressurser og ernæring samtidig, forårsaker bladene til vil av en kombinasjon av underernæring og utmattelse. Hvis mugg eller sopp skal vises, tørke dem ut av vanning bare jord under anlegget og forlater bladverket tørr. Beskjære allerede død områder fra snapdragon til å holde den sterke og administrere et flytende gjødsel for å øke nivåer av næringsstoffer.