Smør flekkfjerning

April 3

Smør flekkfjerning

Flekker kan forstyrre estetikk av stoff, materiale eller husholdning element. Hvis de ikke er behandlet og fjernet riktig, kan flekker singlehandedly ruin en plagg eller del av interiøret. Fordi smør brukes ofte under matlagingen og et populært condiment, opprettes det en større sjanse for farging et objekt. Du kan følge noen enkle trinn for å fjerne smør flekker på nesten alle underlag.

Klær

Når din klær blir beiset med smør bør du umiddelbart begynne behandlingen av. Skrape av eventuelle overskytende smør på overflaten av plagget. Hvis du har en forvask flekkfjerner, bruke den retningslinjene anbefaler. Hvis ikke, bruk en liten mengde flytende klær vaskemiddel til området og forsiktig gni til berørte området. Legg litt vann og fortsette å arbeide det inn i flekken. Dette skal gi såpe skum opp litt og begynner å behandle flekken. Putte artikkelen klær til vask med temperaturen på varm.

Løperen

Teppet kan lett bli farget med smør så prøv ikke å tillate rotet å sitte på veldig lenge. Etter rengjøring opp eventuelle overskytende smør, dryss området med maismel, natron eller andre pulveraktig, absorberende formler. Gir fuktighet til å bli trukket ut av teppet i ca 15 minutter. Returnere vakuum opp drysset stoffet. Blot flekken med en ren, hvit klut som har blitt behandlet med et vaskeri løsemiddel som vert Klesrens teppe sammensatte. Fortsette å pletten teppet til kluten absorberer flekken. Hvis stedet ikke er fullstendig fjernet etter benytter en ekstra dose av rensemiddel, bland 2 kopper lunkent vann med 1 ss av hvit eddik og 1 ss av flytende håndvask vaskemiddel. Bruk en ren svamp dynkes i løsningen for å pletten flekken. Fortsette å pletten området til flekken er borte. Nyt en ren klut i kaldt vann og blot området for å vaske bort eventuelle gjenværende flytende. Pat med en tørr klut til å absorbere den siste bit av fuktighet.

Møbeltrekk

Etter fjerner alle smør på overflaten, dryss maismel eller bakervarer brus på flekken. Vente 15 minutter og bruke et vakuum vedlegg fjerne drysset stoffet. Bruk en ren svamp dynket i Klesrens løsning for å pletten flekken. Fortsette å pletten til stedet er borte. Du kan legge til noen ekstra rengjøring løsemiddel mellom hver blot.