Smithsonian tropiske planter

August 3

Smithsonian tropiske forskning institusjon (STRI) opererer i Panama og gjennomfører økologiske studier i tropisk Amerika og Afrika og Asia. Smithsonian tropiske planter listen inkluderer 6000 arter og over 3 millioner tropisk tre varianter. STRI Environmental Science programmet fortsetter å utvikle listen planter som en del av deres kontinuerlig overvåking av fuktig tropisk skog. Utdrag fra noen av trærne på listen tropiske planter brukes i alternativ medisin.

Myroxylon balsamum

Myroxylon balsamum er et stort, tropisk tre på Smithsonian tropiske Research Institutes plante arter liste. Balsam i Peru er felles navn for dette duftende løvtre anlegget. Myroxylon balsamum er innfødt til Sør-Amerika og vokser i Argentina, Bolivia, Brasil, Colombia, Paraguay, Peru og Venezuela. Dette høye treet når høyder av opp til 115 fot og en mørk, mahogny som tre. Myroxylon balsamum produserer en helbredende harpiks brukes i homeopatisk medisin; Harpiksen er effektiv mykgjørende, hoste suppressant og plantevernmidler. Finner bruk som et tilsetningsstoff i brus, hoste sirup og tyggegummi tannkjøtt treet er søtt duftende. Balsam i Peru er en blomstrende treet og produserer hvite blossoms duftende på 100-tunet avstand.

Bixa orellana

Bixa orellana er en liten, blomstrende busk endemisk til tropiske Sør-Amerika som vokser hovedsakelig i regionene fra Mexico til Ecuador, Brasil og Bolivia. Nordamerikanske navn for dette dekorativ anlegget inkluderer annatto, achiote og leppestift tree. Bixa orellana er en sol-tilbeder og vokser best i et stadig varme, tropiske klima; men tåler det også lavlandet og fjellområder. Annatto frø inneholder en rødlig stoff som kan brukes som et fargebad såper, ris, margarin, ost, kroppen maling og leppestift. Papirmasse, blader, røtter, bark og frø av denne vår-blomstring, fruiting sommer tre også tjene som organisk motgift for behandling av en rekke plager, inkludert dysenteri, diaré, hemorroider og hud sykdommer.

Quassia amara

STRI plante arter listen inneholder også Quassia amara, en annen tropisk plante med helbredende egenskaper. Quassia amara stammer fra Surinam og har flere vanlig navn i andre deler av verden, inkludert amargo og Surinam tre. Voksne har grå bark og nå høyder alt 50 til 100 fot høy. Amargo produserer lite, bleke gule blomster og rødbrun frukt at hver gi billene. Alle deler av treet er luktfri, men har en intenst bitter smak. Quassia er et effektivt middel for forstoppelse og encopresis, Hodelus infestation hos mennesker og svekket fordøyelsesorganer. Ifølge botaniske nettsted fungerer en tonic amargo og svovelsyre som en kur for drukkenskap ved å ødelegge appetitt for alkohol i alkoholikere.