Små utendørs Patio ideer

December 23

Mens dekorere en liten uteplass utgjør noen utfordringer, kan du slå en liten gårdsplass i et herlig utendørs plass for avslapning og hagearbeid. Selv om din utendørs mellomrom er begrenset, med gjennomtenkte design, en liten uteplass mer stua og tilby nye muligheter for dekorere og funksjon.

Funksjonen

Bestemme hva du trenger eller ønsker å gjøre med liten utendørs patio. Du kan bruke patio for en enkelt funksjon eller arbeid for å passe ulike aktiviteter i liten plass. Kombinere en liten beholder hage med et sitteområde eller gjøre plass for matlaging og avslapning på terrassen. En velutformet liten plass kan fungere for en rekke aktiviteter, som møbler og dekorasjoner skaleres riktig.

Patio Design

Måle din liten terrasse å planlegge ut dekorere. Bestemme hvor mye plass du har tilgjengelig. Tillate sitteplasser mellomrom. Benker nær sidene kan for beste bruk av plass. To benker satt i et hjørne med et lite firkantet bord kan opprette et område for å spise eller avslapning og la plass gratis for en beholder hage, en grill eller lagring. Velge eller bygge benker og bord med lagringsplass for beste bruk av din liten uterom.

Accessorizing

Tilbehør og dekorasjoner kan ta din liten terrasse fra funksjonelle attraktive. Plassere utendørs belysning nær gangveier og over eller på bordet. Selv om du har et klassisk veranda lys, kan mykere lyset være ideelt hvis du planlegger å underholde på utendørs terrassen. Legge til hengende planter eller montere vindu-boksen stil plantasjeeiere til rekkverk. Kjøpe attraktive hagearbeid elementer eller grill tilbehør og henge disse langs små patio for en dekorativ og funksjonelle aksent. Avslutt din liten terrasse med fargerike puter i solid utendørs stoffer.