Små trær for Sør-Florida

September 7

Små trær for Sør-Florida

South Florida gartnere opplever sjelden været temperaturer lav nok til å utvikle frost. Denne frostfritt klimaet er egnet for voksende en rekke tropiske og subtropiske trær. De har liten målestokk eller ingen plass i landskapet for større trær, har valg i mindre trær egnet for mindre områder eller beholdere. Alltid vurdere treets vekst krav og miljømessige toleranser når du velger en plassering for planting.

Peregrina

South Florida gartnere ønsker en liten, grønne blomstrende treet bør vurdere å bruke peregrina (Jatropha integerrima). Den vokser som en busk eller tre og har flere bagasjerommet vane, men gjennom beskjæring er trainable å ha én koffert. Trær vokser 15 fot høy og har en 10-fots spredning. Bladverket er grønn, fele-lignende og klynger av små, røde blomster blomstrer hele året etterfulgt av runde frukt. Det er frost-sensitive, vokser i USDA hardførhet soner 10 og 11. Det vokser best i full delvis solen, tolerer en rekke godt drenert jord og tørke-tolerant. Dens lav salt-toleranse gjør det uegnet for South Florida gartnere direkte på kyst vassdrag. Det fungerer også som en prøve, i blandet hager eller beholdere. Blomstene tiltrekke Sommerfugler og kolibrier.

Frangipani

De som bor i South Florida ønsker et tropisk, blomstrende tre som vokser opp til 25 fot høy, bør vurdere voksende frangipani (Plumeria Red elefanter). Det er frost-sensitive, vokser i USDA hardførhet soner 9 til 11. Treet har rangy vane, med store læraktig løv ca 20 inches lang. Duftende blomster blomstre i våt, sommermånedene varierer i fargene rosa og rødt. Treet er løvfellende og når Temperaturene dip til 50 grader Fahrenheit, blad dråpe oppstår, accenting anlegget tettvokst lemmer. Frangipani vokser best i full til delvis sol og foretrekker rik, godt drenert jord. Planter har en moderat toleranse salt spray og vokse med vanlig vanning sesong vekst. Det fungerer godt som en prøve eller dyrkes i containere.

Lilla trompet treet

Lilla trompet treet (Tabebuia impetiginosa) er en deciduous, mindre tre i Sør-Florida. Det er tilpasset å vokse i USDA hardførhet soner 9B gjennom 11. Trær har en rund, åpen baldakin, med mørk grønn, avlang løv vokser opp til 5 inches lang. Det er ganske prangende vinteren gjennom våren, når kalesjen fyller med klynger av trompet-liknende blomster i farger av lilla til rød-rosa. Treet vokser 12 til 18 fot høy, med spredning av 10 til 15 fot. Det foretrekker vokse i full sol, plantet i godt drenert jord og en moderat tørke toleranse. Vindfulle forhold kan forårsake lem brekkasje.

Dverg sukker Palm

Gartnere i Sør-Florida som ønsker en liten, tropiske ser palmer skal plante dverg sukker palm (Arenga engleri). Palm har en gruppe vane og vokser opp til 10 fot høy, med en spredning av opptil 16 fot. Dens bladverket er mørk grønn og fishtail formet, vokser opp til 8 fot lang. Blomstene er rødaktig-oransje til green og født på som stilker, som slår til rød-lilla frukter. Den vokser i USDA hardførhet soner 8B gjennom 11. Den foretrekker vokser i delvis til full skygge, plantet i rik, godt drenert jord. Palm krever regelmessig vanning, som den har en lav tørke-toleranse. Det fungerer også vokst i beholdere, som en prøve eller understory plante.