Små Tepperensing maskiner

October 1

Små Tepperensing maskiner

De fleste maskiner som brukes til å rense tepper er relativt store, men en håndfull alternativer finnes for hjemmeværende leter etter mer kompakte maskiner. Blant disse er en håndholdt støvsuger, en miniatyr varme renere og en kompakt, kraftig profesjonell Tepperensing maskin. Små Tepperensing maskiner kan kjøpes i varehus, jernvareforretninger, online, og i spesialforretninger.

Dustbuster

Dustbuster er en kompakt støvsuger produsert av Black & Decker. Fra oktober 2010, liten Tepperensing maskinen er tilgjengelig i fire: The Cylonic, våt/tørr, 18V hånd vakuum og Cyclonic utstyrt med en ledning. Den grunnleggende trådløse Dustbuster er laget for generelle brukere og plukker opp tørre materialer som korn og støv. Våt/tørr modellen er en Dustbuster modell som er utformet for å rydde opp flytende og fast søl. 18V svingbare hånd vac er en Dustbuster med en utvidet, pivotering munnstykke for feilfri vanskelig å nå områder. Fast virvlende handvac er en større og kraftigere versjon av den standard virvlende Dustbuster og er spesielt utviklet for å fjerne dyrehår og flekker fra carpet og Møbeltapetsering.

SpotBot

SpotBot er en liten Tepperensing maskin produsert av Bissell. Den bruker selskapets patenterte ProHeat teknologi for å rense tepper, møbeltrekk og trapper. ProHeat teknologien kombinerer vann oppvarmet av SpotBot med et rengjøringsmiddel. Kombinert væske brukes skrubbe og rengjør carpet flekker, og er deretter tørket av det SpotBot ovn. SpotBot er en "tur unna" renere. Dette betyr at hjemmeværende teppe renere i stedet som trenger rengjøring og gange mens maskinen gjør sitt arbeid.

Xtrac

Xtrac er en kompakt, profesjonell Tepperensing maskin produsert av Kent Euroclean som kan brukes av hjemmeværende. En relativt liten tepperengjøringsmaskin, Xtrac renset teppet i 12-tommers swaths med en enkelt spray jet. Spray jet plasseres under en 5-gallon rengjøring løsning beholder. Jet utgivelser renere på teppet, og en våt vac tilknyttet enheten trekker dypt skitt, mold og flekker. Xtrac er omtrent like høye som standard støvsuger, og har en kompakt kropp, noe som gjør det til en liten profesjonell Tepperensing maskin.