Små svarte insekter på sukkulenter

July 20

Små svarte insekter på sukkulenter

Saftige planter pleier å ha tøff blader og stengler sjelden plaget av skadedyr. Insekter, men noen ganger hjemsøke ny vekst og kan forårsake langsiktig skjemmende. Små svarte insekter på saftige planter kan være bladlus, eller maur knyttet dem eller hempitera feil. Innendørs potted sukkulenter kan også vert sciarid fluer i deres jord.

Bladlus

Svart bladlus eller blackfly hjemsøke unge bladene og blomsten skudd av sukkulenter. De er små, myke-bodied insekter 1/16 tommers lang og skjemaet kolonier. Behandle bladlus med spray basert på insecticidal såpe. Clemson University hagebruk spesialist Janet McLeod Scott råder testing enhver kjemisk på en liten del av anlegget og la det i 48 timer å sørge for at det ikke er giftig.

Maur

Maur skader ikke sukkulenter men kan besøke dem for å mate på nektar i blomster. Maur også feed på en søt stoff produsert av bladlus og til gjengjeld pleier bladlus kolonier og beskytte dem mot rovdyr. Fjern maur fra sukkulenter ved å behandle bladlus som tiltrekker dem.

Sciarid fluer

Sciarid flyr eller jord myggene er liten flygende insekter som lever i fuktig jord og blad søppel. De er ikke vanlig rundt sukkulenter fordi de favoriserer fuktige jorden, men kan være en ulempe rundt innendørs sukkulenter. Sciarid fly larver lever sporadisk på røtter og lavere stammer av saftige planter. Behandle sciarid flyr ved at jorden rundt sukkulenter tørke og ved å unngå torv-baserte composts.

Nebbmunner Bugs

Nebbmunner bugs er liten, mobil insekter med suger munndeler. Flere arter lever på sukkulenter som yuccas og kaktus. Blant dem har Hesperolabops gelastop en rødbrun farget hodet og gråsort kroppen. Det bor i små grupper på øvre overflater av løv og forårsaker bleke flekker opp til 1/2 tommers over. Noen yucca planter har Halticotoma bugs angrep, ifølge Texas A & M University professor Bastiaan M. Drees. De er 1/4 tommers lang med mørk grå organer. Halticotoma feil lever i grupper, og spre raskt når forstyrret. Behandle Nebbmunner feil med en systemisk insektmiddel som inneholder dinotefuran eller imidacloprid, brukt våren.