Små Mandarin trær for veksthus i California

January 16

Små Mandarin trær for veksthus i California

Mandarin orange trær kan dyrkes innendørs i California, selv der utendørs temperaturer kan være altfor kul til å modnes frukt naturlig. Dverg trær bruke produktiv fruktbærende varianter podet på dwarfing rootstock er aktuelle for klimagasser produksjon, der klima som lys, temperatur og fuktighet kan kontrolleres hele året.

Podet dverg trær

Mandarin orange trær som Gros fra frø er for høy for klimagasser produksjon. Av pode produktiv mandarin ulike som "Blanco" på dwarfing rootstock, forblir treet liten frukt er store. Trifoliate orange er en vanlig dwarfing rootstock brukes for mange sitrus varianter, inkludert mandarin appelsiner. Den resulterende treet er relativt hardfør, samt sitrus og kunne tolerere lavere temperaturer når frukt er modning enn mange andre sitrustrær.

Pleie av treet

Mandarin orange trær trives i godt drenert, litt sur jord med en pH mellom 5 og 7. Drivhuset bør holdes mellom 55 og 95 grader Fahrenheit med moderat fuktighet å etterligne et subtropisk klima. Trærne er mer tolerante av under-vanning enn over-vanning, og lide rot råtne i vedvarende våt forhold. Befruktning med 12-4-4 gjødsel i vekstsesongen vil holde trær sunt og produktivt. Bruk vokse lysene i vintermånedene.

Frukt produksjon

Mandarin trær vil blomstre og sette på frukt når de har tilstrekkelig vann, temperaturer og lys. Treet vil først produsere langt mer frukt enn det kan støtte, og deretter kaste overflødig mens det fremdeles umoden. Treet er ellers friske, er slippe frukt ikke grunn til bekymring. Ekstra varme og lys vil være nødvendig å modnes frukt i vintermånedene i de fleste deler av California.

Skadedyr og sykdommer

Det er flere alvorlig sitrus skadedyr og sykdommer i California, men de fleste av dem påvirker ikke trær dyrket innendørs. Alltid kjøpe barnehage trær som er sertifisert pest - og sykdomsfri. Spider mites og skalaer kan påvirke drivhus trær, men begge kan reduseres med tilstrekkelig vanning og gjødsling. Andre skadedyr, inkludert bladlus og blad gruvearbeidere, kan kontrolleres med olje spray i sjeldne tilfelle av en innendørs infestation.