Små fluer i mitt hus planter

November 4

Små fluer i mitt hus planter

Små fluer på houseplants er vanligvis sopp mygg eller whiteflies. Begge disse insekter er drivhus skadedyr ofte angir hjemmet på infested planter. Sjekk planter nøye før du kjøper dem. Noen ganger kan du oppdage en whitefly eller sopp mygg infestation ved å gi bladverket en mild riste. Hvis en sky av små insekter overstiger anlegget, pass på det. Beskytte houseplants du har nå ved å holde nye planter isolert for en måned eller så før du plasserer dem i nærheten av andre planter.

Sopp mygg

Ofte feilaktig for frukt fluer, er sopp mygg liten, mørk, flygende insekter. Voksne skade ikke planter eller de som pleier dem, men de er en plage. Du kan se dem sittende eller kravlesøk på jordas overflate eller lavere blader og de noen ganger samle rundt vinduer. Ormen som larver lever i potting jord, fôring på planterøttene og lavere blader som berører jorden.

Sopp mygg kontroll

Sopp mygg og larver trives i fuktige forhold, slik at det første trinnet i å håndtere denne pest reduserer fuktighet i voksende medium. Tillater potting jord tørke mellom Pottejorden kan kontrollere sopp mygg. Hvis du fortsatt se dem etter noen uker, kan du prøve å bruke et insektmiddel merket for bruk mot sopp mygg; Kontroller at det er også merket som trygt å bruke på potteplanter. Felle voksen mygg med gule klissete feller plassert under løvverk og felle Larvene med biter av potet plassert kuttet side ned på potting jord. Feller redusere antall insekter og bidra til å overvåke deres tilstedeværelse, men helt kontrollere ikke dem.

Whiteflies

Ca 1/16 tommers lang, sitter voksen whiteflies på undersiden av bladene der de feed ved å suge sap fra bladverket. Som de feed, skiller de en klissen substans som kalles honeydew som er vertskap for sotete mold soppen. Du kan se svarte flekker forårsaket av sotete mold før whiteflies. Deres liten, nesten gjennomsiktig nymfer er vanskelig å se, men de også feed ved å suge sap fra anlegget, forårsaker forkrøplet, gule blader som slippe fra plante og et samlet tap av kraft.

Administrere Whiteflies

Whiteflies er vanskelig å drepe, og du kan finne at ødelegge anlegget er det eneste alternativet. Klissete feller fange noen insekter, men kontrollere ikke en infisering. Vask på undersiden av bladene med en fuktig svamp er også nyttig, og det fjerner honeydew og sotete mold, samt insekter, larver og egg. Insektmidler er verdt å prøve, spesielt hvis anlegget er verdifull, men de er ikke veldig effektiv og krever flere programmer.