Små brune flekker på stammen i min Schefflera

November 23

The schefflera er en kraftig voksende, tropiske trær som er best kjent for sin rike grønt løv. Den produserer en tett tak av eviggrønne bladverket som gjør treet ideelt for personvern skjermer og landskapsarbeid grenser. Selv om det er motstandsdyktig mot de fleste sykdommer, schefflera er utsatt for alternaria leaf spot, som forårsaker flekkete løvverk og stilk, som vel som mer alvorlige plager, når venstre ubehandlet.

Alternaria Leaf Spot

Alternaria leaf spot er en fungal sykdommen som infiserer schefflera plantens blader og stengler. En spore-borne sykdom, soppen germinates på død rusk og den høye saltholdigheten som ligger rundt schefflera er planting området. Spores transporteres på plantens blader og stengler av vann og vind, og sykdommen er mest aggressive når temperaturer gjennomsnitt mellom 64 og 86 grader Fahreneheit.

Effekter

Når schefflera er infisert med alternaria, utvikler anlegget små, mørke flekker på løvverk. Aggressiv infeksjoner også opprette flekker på schefflera stammer og stilker av schefflera. Pin-størrelse flekker koaliserer til større, råtnende flekker ofte omgitt av gule glorier. Forstørret flekker girdle stammer, forårsaker dieback og død av vev, mens hele schefflera opplever dieback og tidlig den høye saltholdigheten.

Forebygging

Alternaria fungal sporer krever vann til å spire, og disse fungal sporer er bare i stand til å infisere schefflera når sine blader og stengler er våte. Potensialet for alternaria leaf spot infeksjoner er sterkt redusert når den schefflera løvverk holdes tørt. Schefflera anlegget bør være vannet dypt på jord nivå for å sikre at alle røttene får vann. Jord bør få lov til å tørke litt mellom hver vanning å oppmuntre sterke røtter og redusere potensialet for spore utvikling. Planting utendørs schefflera i fullt sollys og holde schefflera planting område av avfall og den høye saltholdigheten også bidrar til å redusere faren for infeksjoner.

Behandling

Alternaria leaf spot infeksjoner kan kontrolleres med tidsriktig beskjæring og fungicidal spray behandlinger. Den infiserte løvverk og stammer bør beskjæres fra schefflera anlegget med skarpe, sterile saks. Det er viktig å sterilisere hagesaks mellom hvert snitt for å hindre spre infeksjonen å det rask arealer av treet. Fungicidal sprøyter bør brukes grundig på anlegget for å sikre at alle områder av anlegget mottar kjemiske. Bruke fungicidal spray i henhold til instruksjonene for å unngå skade anlegget, og på nytt etter behov. Kjemiske behandlinger er bare effektivt når det brukes i den tidlige fasen av infeksjon.