Små 1/2 bad dekorere ideer

June 2

Små 1/2 bad dekorere ideer

½ bad, også kjent som et halvt bad, inneholder et toalett og vask. Disse rommene har en tendens til å være små, men de er nyttige i hus der mange mennesker trenger å benytte fasilitetene på samme tid. Mens en ½ bad er liten og utilitaristisk, er dekorasjonen mulig. Dekorer ½ badet for å gjenspeile resten av ditt hjem. Dekorere ½ badet gir det en betydelig mer polert utseende.

Lette det opp

Ett av problemene med dekorere en ½ bad er at det er mørkt. Med mindre det er et vindu i veggen, lider ½ badekaret av mangel på naturlig lys. Bruk sterke lysene med høy wattstyrker for å lyse opp rommet. Tilsvarende male rommet med lyse farger, pastell farger eller nøytrale farger for å åpen den opp. Unngå mørke farger og sterk mønstre når dekorere a1/2 bad som lukker rommet av og gjør det ser mer trangt.

Over toalett stativet

Et annet problem er en mangel på lagring. Løse problemet og legge et dekorativt element, se etter en over-the-toalett rack. Disse er ment å monteres over toalett tank, med to eller tre hyller ovenfor. Velg en rack med en enkelt blomst eller vintreet motiv å gi ½ badet et viktoriansk utseende eller børstet stål eller chrome modell for et mer moderne utseende.

Diagonale gulv flis

I en plass så liten som en ½ bad legger med gulvet et viktig element til rommet. Installere Baderom flis diagonale retning eller velge en utforming som skaper et inntrykk av Diagonale striper eller firkanter. Sette fliser eller design i rader perfekt justert til veggene skaper en bur-lignende effekt, mens en diagonal design oppfordrer følelsen av plass og større gulv enn du faktisk har.

Utsmykkede speil

I stedet for den vanlige medisinskapet, velge en utsmykkede speil for ditt hjem. En utsmykkede speil flater området over vasken samtidig legge et dekorativt element til rommet. Velg et speil med en åpen arbeid jern ramme for et klassisk preg, eller henge et speil med ingen ramme for litt mer nakne, bohemsk. Dekorer speilet med en enkel drapere klut eller med sjarm hang rundt mirror's kanter.