Slik Winterize rør på en septiktank

December 16

For å beskytte en septiktank samt huset, er det viktig at hus winterize septiktank og rør. Vanligvis trenger en septiktank bare å være winterized hvis hjemmet skal stå ledige eller ubrukt over vinteren. Hvis en septiktank ikke er forberedt riktig for svært kalde temperaturer, kan rørene bryte forårsaker betydelig lekkasjer og skade inne i hjemmet. Winterizing en septiktank er en enkel prosess som lagrer hus fra opplever problemer med rør og skade.

Instruksjoner

•Locate viktigste ventil til vannforsyningen linje og slå den av. University of Minnesota nettstedet forklarer at vannforsyningen linje og vann pumpen skal begge dreneres grundig slik at vann kan fryse i dem. Også deaktivere strømforsyning til pumpen, varmtvannsberederen og vann Tøymykneren.

•Åpne alle kraner i huset og la dem åpne i vintermånedene. Webområdet kult Ray forklarer at kranene først skal åpnes i andre etasje, og i første etasje, og til slutt i kjelleren for å tappe alle rørene riktig. Hvis noe vann igjen i rørene, er det en sjanse for at rørene kan lekke, fryse eller briste.

•Legg utvannet RV frostvæske til alle toalett bolle tanker, oppvaskkum avløp og dusj avløp for å hindre dem i å fryse på grunn av manglende bruk. University of Minnesota nettstedet forklarer at frostvæske bør være grundig tømmes ut av avløp våren. Også bruke plast brytes dekker alle toalettseter for å bremse fordampningen prosess.

•Schedule å ha hele septiktank tømmes og rengjøres før vinteren. Webområdet Lake Hubert forklarer at innholdet i tanken kan fryse på grunn av bevegelse. Hvis hele septisk systemet fryser, pumpen skal slås av, og systemet vil ha å tine på egen hånd, som kan ta en betydelig mengde tid.

Tips og advarsler

  • Selv når alle septiktank winterizing trinnene er fulgt, er det fortsatt en sjanse for at det kan oppstå problemer under harde vinteren. Det anbefales å sjekke med jevne mellomrom en ledige hus gjennom vinteren for å finne og løse problemer i tide.