Slik Winterize en Plug vik for over bakken Pool

October 25

Slik Winterize en Plug vik for over bakken Pool

Når temperaturene slippe, er det et klart tegn på at vinteren er på vei. Når bading sesongen er over, er det på tide å winterize din over bakken pool. Hvis temperaturen i ditt område ikke ofte slippe under frysepunktet, behøver winterizing ikke å bety drenering bassenget. Men hvis du holder vannet i over bakken bassenget må du ta vare for å winterize bassenget tilbake innløpet. Hvis du er usikker hvor noen av delene i over bakken bassenget ligger, kan du se brukerhåndboken.

Instruksjoner

•Skru ansikt ringen fra tilbake inntaket.

•Trekk ballen fra innsiden inntakets tilbake med fingrene. Bag den og plasser den nær pool forsyninger i et sted som vil være lett å finne kommer våren.

•Skyv en gummi winterizing plugg fast i innløpet montering. Winterizing pluggen bør komme med over bakken bassenget. Hvis du ikke har en, kan du kontakte bassengets produsent. De kan sende en til deg, eller anbefaler totalleverandør basseng hvor du kan få en. Hvis du ikke får kontakt med produsenten, forsyne hodet til en pulje deg med målinger av bredden på innløpet montering.