Slik Winterize en ledige hus

October 30

Når du har en investering som et hus som er ledig for en periode i vintermånedene, må du vite slik winterize et hus riktig.

Instruksjoner

•La på verktøy:Men vår første instinkter er å spare penger og stenge verktøy kan dette faktisk ende opp koste deg mye mer i det lange løp. I løpet av tiden vil huset være ledig, holde varmen på lav å beskytte innsiden av hjemmet.

Ekstreme temperaturendringer kan forårsake vegger og treverk fordreie, samt mange andre kostbare problemer, som gjør dette steg et viktig skritt når du winterize din snart å være ledig hjem.

•Wrap de rør:Pakk Alle utsatte rør og vann kilder innenfor og utenfor med isolasjon til å beskytte det i løpet av vinteren. Dette betyr at selv de rør under skap og varmtvannsberederen. Du kan finne materialer for det til din lokale oppussing butikken.

•Let den kjøres:Det anbefales at du lar på kranen lengst unna der vannet inn i hjemmet. Legge til frostvæske alle elementer som inneholder stående vann som toaletter for å hindre vann fra fryser og potensielt sprengning bollen.

•Kontroller alt:Har noen kommer og inspisere taket ditt for lekkasjer eller skade som kan forverres i vintertemperaturer. Dette er et viktig skritt å ta når du winterize din hjem, spesielt hvis det skal bli ledige.

•Spør en venn:Hvis du ikke kan gjøre det selv, spør en venn å se på huset hver ukene rettferdig å bli sikker du har alle baser dekket.