Slik Winterize du høytrykksvaskeren

March 8

Hvis du befinner deg i en del av landet hvor Vintrene er harde, mer enn sannsynlig skal du ikke gjøre noe press vaske i de kalde månedene. Det er derfor det er viktig å winterize din ydmykelse fordi det kalde været, kombinert med ikke-bruk, kan gjøre en høytrykksvasker ubrukelige. For å spare penger på reparasjon eller muligens selv å måtte erstatte enheten, kan du følge noen enkle trinn for å winterize du høytrykksvaskeren.

Instruksjoner

Winterize press vaskemaskin motor

•Hold vann kondens fra bygge opp i gasstanken eller gass linjene ved å fylle nesten helt gasstanken og gass linjene med gass. Også legge til noen vanlige drivstoff stabilisator gasstanken, følge retningslinjene fra produsenten.

• Kjør motoren i noen minutter å sirkulere drivstoff stabilisator gjennom gasstanken, ledninger og forgasser. Kjøre motoren mens høytrykksvaskeren er koblet og du trykker på avtrekkeren av pistolen slik at vannet sirkulerer gjennom pumpen.

•Fjern alle bensin fra gasstanken, drivstoffslanger og forgasser som et annet alternativ for winterizing press skive motoren. Følg denne produsentens instruksjoner for å fjerne alle drivstoff fra drivstoffsystemet.

Winterize press skive vannpumpe

•Fjern gjenværende rengjøring løsning eller vaskemiddel ved å plassere injektor linjen i en bøtte med vann og holde gevær avtrekker åpen til alle vannet har blitt brukt opp fra bøtte, hvis press skive oppsettet er en som bruker en før pumpen vaskemiddel injektor. Slå av motoren og vann til høytrykksvaskeren.

•Trykk gevær avtrekker igjen for å fjerne noen av fanget vannet i systemet, hvis unloader på høytrykksvaskeren ikke en flyt actuated unloader men et trykk actuated unloader.

Frakobles vannslange og trykk skive slanger til høytrykksvaskeren. Fjern vann igjen i vannpumpen ved å trekke motoren starter trekk ledningen til mer vann burps fra vannpumpen.

•Preserve vann pumpe sel, stempler og manifold--hindrer dem fra stikker og/eller sprengning fra mangeårige lagring eller altfor kaldt vær - ved å legge til en vanlig pumpe sparer vannpumpe. Skruen pumpen skjermsparer til press skive vanninntak, eller koble vannslangen i hagen til maskinen.

•Følg pumpe saver produsentens bruksanvisning. Eventuelt kontakt pumpe fabrikanten for å gjøre en frostvæske flush. Lagre høytrykksvaskeren i kjølig, tørt sted.

Tips og advarsler

  • Hvis utløseren på press vask pistolen er vanskelig å trykke når slippe fanget vann, er trykk maskin utstyrt med en trykk actuated unloader og ikke en flyt actuated unloader. Hvis du ikke kan starte motoren på grunn av press på systemet, slipp trykket i systemet ved å trykke press skive gevær avtrekker, så starte motoren mens du trykker på utløseren pistolen samtidig.
  • Alltid pek press vaske pistol fra personer eller knuselig materiale når deprimerende gevær avtrekker.