Slik Winterize dobbelt panelet Vinduer

May 6

Dobbelt panelet enker er laget av påføring to lag med glass til rammen og fylle innvendig plass med en gass å isolere hjem bedre. De også gjøre en god jobb med å blokkere ut utvendig støy. Mens de er mer effektiv enn singel glassruter, tillate doble ruter fortsatt noen varmetap, spesielt hvis de er eldre. Slik winterize dobbelt panelet Vinduer, må du forsegle alle sprekker og i noen tilfeller legge et lag av isolasjon.

Instruksjoner

•Examine caulk på utsiden av vinduet og identifisere områder som sprekker eller har skilt fra rammen. Skrape av alle gamle caulk benytter en caulk verktøyet.

•Sett en tube med utvendig klasse reparer i en caulk pistol og kuttet av 1/4 tommers fra tuppen av munnstykket med saks.

•Apply en 1/4-tommers bred perle av reparer langs alle synlige sprekker og deretter jevne dem ut ved å bruke fingeren. Du kan opprette en kontinuerlig perle rundt hele enken rettferdig å bli pengeskap. Gjenta prosessen på innsiden av vinduskarmen også.

•Gå tilbake inne i hjemmet, og åpne vinduet. Måle bunnen av vinduet bruke et målebånd og skjær et stykke skum weatherstripping til samme lengde. Løsner lim støtte og trykk den til bunnen av vinduet. Lukk vinduet, komprimere skum som du gjør dette.

•Plasser storm windows over utsiden av hvert vindu for ekstra beskyttelse. Justere storm windows slik at finnene er langs vinduskarmen fullstendig dekket glasset. Sett 1-tommers tre skruene gjennom hullene på finnene å sikre det på plass. Hvis dette er første gang du har installert storm windows, må du pre bore hullene i vinduskarmen først.

Tips og advarsler

  • Storm windows er vanligvis bare nødvendig i nordlige klima som opplever ytterst kulden temperatur.