Slik Winterize busker

July 23

Slik Winterize busker

Busker er den perfekte måten til landskapet i området rundt hjemmet ditt. De skjule grunnlaget og gjøre eksepsjonelt naturlige grenser. Noen busker, men tåle ikke vinteren for godt. Vekten av snø og is, i tillegg til de harde temperaturene ta sitt toll. Ved å ta noen forebyggende slik winterize din busker, vil de komme hardføre og sunn våren, klar og i stand til nåde hjemme med sine grønne.

Instruksjoner

•Dig en liten grøft rundt buskas. Det bør være ca 4 inches dyp og utvide ca 4 til 6 inches utenfor omkretsen av hver busk. Vann skyttergravene grundig og fylle dem med mulch.

•Hard fylt skyttergravene med ekstra mulch, mounding det opp nær bunnen av hver busk.

•Dekk hver busk med riktig størrelse burlap bag. Disse posene er tilgjengelig på landbruk eller feed butikker og mange hjem og hage lagre. Poser skal være rask, men bør forlate litt "pusterom" noen steder mellom stoffet og busk.Hvis burlap poser er tilgjengelig, Kjøp ruller av burlap og dekke busker med store stykker som kan bli samlet nederst med hyssing.

•Lukk bunnen av posen en bunnen av hver busk ved å klippe en liten mengde hyssing og knytte den trygt. Skjær en lengre liggetid hyssing og vikle det tett rundt omkretsen av hver busk, starter ca 4 inches fra toppen. Tie det sikkert. Gjenta denne prosessen to eller tre ganger med jevne mellomrom fra toppen til bunnen av busk.

•Skjære hyssing og fjerne poser våren. Når posene er grundig tørket, kan de holdes i en skur, garasje eller kjeller og gjenbrukt i årene som kommer.