Slik Winterize bassenget

May 15

Hvis du bor i et område som mottar ekstreme vinterforhold, er det viktig at du winterize bassenget. Frysing og tining av vannet i bassenget og dens rør vil føre vann volumet å ekspandere og kontrakten, potensielt skadelige ditt basseng, filter og rør. Hvis lov til å blomstre, kan alger discolor dine overflate.

Instruksjoner

•Test og justere pH i svømmebassenget. Bruk test strimler for å måle pH, gratis klor og total alkalitet. Bassenger pH bør være mellom 7.4 til 7,8. Total alkalitet bør være 80 til 120. Gjøre denne 24 timer før du fortsetter til neste trinn.

•Rengjør din pool av penselen veggene og følge dette av støvsuging alle partikler. Rense ut lo fellen og skimmer kurven.

•Shock bassenget med klor eller aktuelt vinter sjokk kjemiske holder filteret på å sirkulere kjemikalier

•Desinfiser bassenget for å drepe bakterier og bakterier og legge algaecide for å hindre eventuelle algene oppblomstringen over vinteren. Kjør filteret i minst 24 timer etter winterizing kjemikalier.

•Rengjør filteret med din filterene anbefalte renere; Dette hindrer smuss fra herding eller caking i filteret over vinteren.

•Drain bassenget vann til ca 6 inches under innløpet linjene og skimmer.

Frakobles alle slanger fra bassenget og fjerne avløpet kobles fra filteret. Drain pumpe, filter, basseng avløp og pool varmeovn. Før du tømme filteret, backwash det grundig. Hvis filteret er bærbare flytte den innendørs for vinteren. Ellers vikle den med en gammel teppe eller en kjøpt en vinter dekk forsegling. Klipp av dine pool Varmeovn og blåse vannet med en luftkompressor. Forsegle linjene med winterizing plugger for å hindre vann fra å komme inn.

•Dekk bassenget med basseng dekk, plassere svart ned. Dekselet skal tre eller fire fot større enn utvalg.Hvis du har en i bakken pool, plassere en luften pute i midten av det og vann rør ende til ende rundt. Vann rør skal være 3/4 full med vann. Hvis du har en over bakken pool plassere en luften pute i midten av bassenget, lå dekselet over bassenget og tråd trekket er kabelen gjennom maljer. Bruk en vinsj for å stramme kabelen.

Tips og advarsler

  • Kjøp en nedsenkbar dekke pumpe fjerne opphopning av vann og snø smelte.