Slik tilgang mini lagring

April 22

Enkel tilgang til et mini lager gjør flytte eller holde spesielle elementer en enkel oppgave. Om flytting, nedbemanning eller rettferdig gjør rom for andre elementer i hjemmet, en mini lagringsenhet kan bli nødvendig. Enhetene brukes for elementer fra møbler til biler, avhengig av størrelsen og trenger. Det er viktig å ha tilgang til disse elementene når de blir nødvendig. Ta noen skritt for å sikre dine eiendeler er trygg, sikker og tilgjengelig.

Instruksjoner

•Velg en mini lagringsanlegget som er åpent om praktisk timer. Noen mini fasiliteter tilbyr 24-timers tilgang; andre gir tilgang bare i bestemte tidsrom, ofte fra tidlig morgen til midten av kvelden.

•Hold opp med avtalt betalinger. Fasiliteter vil nekte tilgang eller "låse" enheter som ukentlige eller månedlige betalinger ikke er gjeldende. Holde regningen betalt for tilgang til enheten.

•Ta keys eller kode med deg når du besøker anlegget. Til min lagring enheter, en nøkkel eller koden er nødvendig.

Er den aktuelle maskineriet med deg. For en annen historie-enhet, for eksempel kreves hydraulisk plattform heis eller gaffeltruck. Ordne dette maskiner forhånd.

Tips og advarsler

  • Ordne elementer i mini lagring i henhold til tidspunktet de lagres. Plasser på baksiden av enheten elementene som vil sitte lengst. Plasser nær fronten av enheten elementene du trenger før.
  • Oppbevare sikkerheten inne sinn hvis mini lagring på kvelden eller etter timer. På en 24-timers anlegg, andre leietakere har også tilgang og sikkerhet er ikke tilgjengelig.