Slik tester en trykkoker

November 1

Slik tester en trykkoker

Trykkokere gjør delectably ømme og flavorful mat i en brøkdel av tiden det tar for å lage en pott steke eller Grill ribbeina. Du vil sikre sikkerhet samt best mulig matlaging betingelser for din favoritt oppskrifter. Teste en ny trykkoker eller teste en hvis du ikke er vant til matlaging med denne metoden. Putte din trykkoker gjennom sine skritt uten mat mat å få en idé om hvor mye vann din komfyren åpninger og til å bestemme hvordan komfyren fungerer med ovnen din.

Instruksjoner

•Examine deler av din trykkoker for slitasje. Når pakningen inne i trykkoker lokket. Se etter sprekker i gummi og for en tettsittende passform. Erstatte en dårlig pakning før du bruker kokeren. Kontroller at avtrekksrøret er fri for hindringer ved å holde lokket opp mot lyset.

•Fyll 2 kopper vann i trykkokeren. Passe lokket godt på potten. Justere pilene på lokket med potten håndtaket. Plass ventilen på vent pipe.

•Still en våren-ventil trykkoker med en trykkregulatoren for høyt trykk. Ta en trykkoker med en vektet trykkregulator å høy varme når toppen rangler på plass og damp begynner å flykte. Senk varmen så lavt som mulig samtidig som presset til å stabilisere trykkinnstilling.

•Tillat komfyren å holde konsistent presset i fem minutter. Plass et stykke tape på komfyren urskiven som en påminnelse om den optimale innstillingen. Gjenta prosessen for flere trykk innstillinger.

•Measure hvor mye vann trykkoker utgivelser under kokeprosessen ved å holde jevn trykk i 30 minutter. Cool komfyren under kjølig vann før du åpner dekslet. Kontroller at en vektet regulator komfyr har 1 kopp vann og komfyr våren-ventil 1/2 kopp vann i pannen.

Tips og advarsler

  • Når du senker varmen å opprettholde trykket på en vektet regulator, vil de slå seg ned og rock på ca tre til fem ganger i minuttet.
  • Ser for damp eller vann rundt kanten av potten og lokket, som kan indikere en dårlig pakning. Stoppe testen hvis dette skjer og kule med vann før åpningen.
  • Ikke bruk en trykkoker med skadet lokk.